marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Bo Apple izdelal bluetooth slušalko?

Deli z ostalimi

22.06.2007
Objavil: Dare Gliha

Če si boste konec meseca omislili iPhone, boste za njega verjetno potrebovali še modrozobo slušalko. Če vas vaša stara slušalka ni prepričala, ravno tako pa vam nove niso pri srcu, bi si omislili Applovo slušalko?

Združenje FCC je Applu podelilo zeleno luč za proizvodnjo bluetooth slušalke, ki so jo predstavili že na Macworldu. Verjetno ste nanjo vmes že tudi pozabili, saj se je vsa medijska pozornost od takrat dalje zvrnila na njihov mobilnik iPhone.

Žal trenutno več informacij o novi slušalki še ne vemo, saj je FCC Applu zagotovila kar nekaj zasebnosti okoli detajlov. Tako vam bomo lahko več informacij zaupali šele takrat, ko bo o njej kaj več povedal Apple. Zaenkrat pa vam podajalo le sliko, ko so jo pri Applu priložili k FCC dokumentaciji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki