marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Android z zelo omejenim Bluetoothom

Deli z ostalimi

17.09.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Razna razpredanja o Androidovi funkcionalnosti GoogleTalka so kot kaže prava brca v temo, vsaj po besedah razvijalcev. Govorijo o zelo omejeni funkcionalnosti modrega zobu.

Androidovi razvijalci so na svojih blogih potrdili, da je bila storitev GoogleTalk opuščena, predvsem zaradi varnostnih težav. Vse gostiteljske naprave bi tako lahko dostopale do računov v preobleki "obvestila", kar pa nikakor ni sprejemljivo.

Prav tako, naj bi se pojavila težava pri začasnih kontaktih. Le-ti naj bi brez težav dostopali do uporabniških informacij brez kakršnihkoli dovoljenj, tako da so v končni fazi popolnooma opustili GoogleTalk.

Z odpravo teh težav, pa se je pojavila nova - funkcionalnost Bluetootha. Deloval bo le osnovno, povezal se bo le z modrozobimi slušalkami. Odpade pa pošiljanje in prejemanje datotek in podobna zabava.

Ni še znano ali bo na voljo popravek preko nadgraditve programske opreme, a spomnimo se na slavni iPhone. Zadeva bo verjetno tako, kot pri "sadjarjih" pometena pod preprogo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki