marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

T-Mobile G1 z "multi-touch" zaslonom?

Deli z ostalimi

15.12.2008
Objavil: Dare Gliha

Na nedavno predstavljenem mobilnku G1 operaterja T-Mobile je marsikomu manjkala kaka malenkost, najbolj pa uporabniki pogrešajo odsotnost »multi-touch« zaslona. Ravno ta funkcija je namreč pripomogla k razširjanju Applovega mobilnika iPhone in marsikomu olajšala izbiro pri nakupu.

Vendar se je v Ameriki našel Ryan Gardner, ki je uspel spremeniti aplikacijo za risanje s prsti in sicer tako, da jo je moč uporabljati z dvemi prsti hkrati. Čeprav je to še daleč od idealne rešitve, je vseeno to dober pokazatelj, da so možne tudi take spremembe. In če je tako daleč prišel en sam človek, kdo ve, kaj vse je mogoče pričakovati v prihodnjosti.

Android je odprto kodna platforma, ki ponuja popravke za vse težave, na katere bi uporabniki naleteli. Zakaj torej ne bi v kratkem dobili tudi čisto pravi »multi-touch« zaslon za sam mobilnik? Za to je verjetno potredno le nekaj dela s strani G1 razvijalcev podporo razvijalskih skupin.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki