marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Amis tudi uradno del družbe Si.mobil

Deli z ostalimi

01.04.2016
Objavil: Dare Gliha

Pravni postopek združevanja družbe Amis z družbo Si.mobil se je uspešno zaključil. »Znamka Amis bo na slovenskem trgu še naprej prisotna kot sinonim za kakovostne storitve fiksne telefonije, televizije in dostopa do spleta po meri uporabnikov.

Z novim znanjem in celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev na enem mestu pa bomo v Si.mobilu še uspešneje snovali rešitve, ki prinašajo najboljšo uporabniško izkušnjo,« je ob pravni združitvi poudaril Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila in Vip mobile.

Si.mobil je ob pridružitvi podjetja Amis pridobil nova znanja in tehnologije. Telekomunikacijski operater je dostop do hitrega mobilnega interneta z zmogljivim omrežjem LTE omogočil že več kot 95 odstotkom slovenskega prebivalstva, sedaj pa pod znamko Amis ponuja tudi uporabnikom prilagodljive fiksne storitve, ki jih je uporablja že več kot 68.000 gospodinjstev in poslovnih uporabnikov v Sloveniji. Z Amisom je Si.mobil prisoten skoraj v vsakem slovenskem kraju, saj nudi svoje storitve na vseh razpoložljivih sodobnih omrežjih.

Si.mobil, največji zasebni ponudnik mobilnih storitev v Sloveniji, s pridružitvijo znamke Amis krepi svoj položaj na slovenskem trgu in stopa v novo obdobje razvoja celovitih telekomunikacijskih storitev. »Združitev nam prinaša priložnost, da izmenjamo znanja in skupaj razvijamo še boljše rešitve, ki bodo uporabnikom resnično koristile,« je ob zaključku združevanja povedal Boštjan Košak, izvršni direktor podjetja Si.mobil, ter dodal: »Verjamem, da bomo s tesnim sodelovanjem na slovenski trg kmalu vnesli svež veter in pokazali, da znamo skupaj nastopiti kot močan, konkurenčen in zanesljiv ponudnik konvergenčnih storitev.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki