marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Amis tudi uradno del družbe Si.mobil


01.04.2016
Objavil: Dare Gliha

Pravni postopek združevanja družbe Amis z družbo Si.mobil se je uspešno zaključil. »Znamka Amis bo na slovenskem trgu še naprej prisotna kot sinonim za kakovostne storitve fiksne telefonije, televizije in dostopa do spleta po meri uporabnikov.

Z novim znanjem in celovito ponudbo telekomunikacijskih storitev na enem mestu pa bomo v Si.mobilu še uspešneje snovali rešitve, ki prinašajo najboljšo uporabniško izkušnjo,« je ob pravni združitvi poudaril Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila in Vip mobile.

Si.mobil je ob pridružitvi podjetja Amis pridobil nova znanja in tehnologije. Telekomunikacijski operater je dostop do hitrega mobilnega interneta z zmogljivim omrežjem LTE omogočil že več kot 95 odstotkom slovenskega prebivalstva, sedaj pa pod znamko Amis ponuja tudi uporabnikom prilagodljive fiksne storitve, ki jih je uporablja že več kot 68.000 gospodinjstev in poslovnih uporabnikov v Sloveniji. Z Amisom je Si.mobil prisoten skoraj v vsakem slovenskem kraju, saj nudi svoje storitve na vseh razpoložljivih sodobnih omrežjih.

Si.mobil, največji zasebni ponudnik mobilnih storitev v Sloveniji, s pridružitvijo znamke Amis krepi svoj položaj na slovenskem trgu in stopa v novo obdobje razvoja celovitih telekomunikacijskih storitev. »Združitev nam prinaša priložnost, da izmenjamo znanja in skupaj razvijamo še boljše rešitve, ki bodo uporabnikom resnično koristile,« je ob zaključku združevanja povedal Boštjan Košak, izvršni direktor podjetja Si.mobil, ter dodal: »Verjamem, da bomo s tesnim sodelovanjem na slovenski trg kmalu vnesli svež veter in pokazali, da znamo skupaj nastopiti kot močan, konkurenčen in zanesljiv ponudnik konvergenčnih storitev.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki