marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Amazonova aplikacija za Android OS!

Deli z ostalimi

24.08.2009
Objavil: Aleš Poljak

Amazon.com je oznanil, da so lansirali svojo prodajno aplikacijo za mobilne telefone z Android operacijskim sistemom. Amazonova Android aplikacija je seveda na voljo brezplačno, katera vsebuje tud poizkusno verzijo z Amazon Remembers funkcijo.

Amazon Remembers fukncija uporabnikom ponuja, da lahko s fotoaparatom mobilnika slikamo bodisi sam izdelek ali pa njegovo črtno kodo. Na podlagi slike ali črtne kode, nato aplikacija poišče sorodne izdelke in jih izpiše na zaslonu. Amazon remembers funkcija je bila že uspešno vdelana v Amazonovo aplikacijo za iPhone-a, iPod Touch-a in v Amazon-ovo aplikacijo za BlackBerry-je. Uporabniki si lahko tako na enostaven in zabaven način preko slik shranijo izdelke, ki jih zanimajo. Kasneje pa lahko pregledajo preko katerega izmed mnogih prodajalcev na Amazonovem portalu bodo določen izdelek kupili najceneje.

Aplikacijo za iPhone-a dobite na tu!

Aplikacijo za BlackBerryje dobite na tu!

Aplikacijo za mobilnike z Android OS-om dobite na tu!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki