marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Alternativa znamkam

Deli z ostalimi

06.04.2011
Objavil: Mitja Zupančič

Na Danskem so začeli z novim sistemom, kjer bodo ljudje pri pošiljanje pošte namesto klasične znamke uporabili SMS kodo.

Za večino elektronsko pismenih uporabnikov klasična pošta zaradi svoje počasnosti še vedno predstavlja glavobol. Nova alternativa bo ta glavobol odpravila, ali vsaj malo omilila. S prvim aprilom letos bodo prebivalci Danske tako namesto znamke poslali SMS sporočilo z besedo "porto" na 1900. Prejeli bodo kodo, katero bodo namesto znamke napisali kar na ovojnico.

"Mobilna pošta je zelo uporaben dodatek za ljudi, ki ne glede na čas ali prostor potrebujejo znamko," je dejal Henrik Larsen, mož Danske pošte. Dodal je še: "Seveda bomo obdržali tudi tradicijo klasičnih znamk, le-te namreč dodajo pismom dodatno kvaliteto."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki