marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Alberto Matrone novi podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo


20.01.2012
Objavil: Dare Gliha

Vodstvo novoustanovljenega prodajnega oddelka Nokie za srednjo in vzhodno Evropo s sedežem v Avstriji je na začetku januarja 2012 prevzel Alberto Matrone. Kot podpredsednik Nokie za srednjo in vzhodno Evropo je odgovoren za Albanijo, Avstrijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Češko, Črno goro, Hrvaško, Madžarsko, Makedonijo, Poljsko, Romunijo, Slovaško, Slovenijo, Srbijo in Kosovo.

Funkcijo generalnega direktorja za Avstrijo, Hrvaško, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino je prav tako na začetku januarja 2012 prevzel Martin-Hannes Giesswein, dosedanji direktor Nokie Avstrija.

Na svojem novem položaju podpredsednika Nokie za srednjo in vzhodno Evropo bo Alberto Matrone skrbel za razvoj in rast posla mobilnih komunikacij v regiji. »Prodajni oddelek Nokie za srednjo in vzhodno Evropo pokriva 14 različnih trgov mobilnih komunikacij. Z osredotočanjem na vlogo močnih lokalnih ekip smo si zadali odgovornost prenesti storitve bližje uporabnikom. Prav tako želimo biti hitrejši in bolj spretni v naših lokalnih aktivnostih. S tem podpiramo Nokiin globalni cilj ustvarjanja tretje velike platforme za pametne telefone,« je dejal Matrone.

Matrone, po rodu Italijan, dela pri Nokii že od leta 1990. Med drugim je v funkciji skrbnika ključnih kupcev usklajeval globalne prodajne aktivnosti za tri italijanske mobilne operaterje – Telecom Italia, Hutchison 3G in WIND. Od leta 2006 je Alberto Matrone zasedal položaj direktorja Nokie na Portugalskem, od leta 2009 pa položaj generalnega direktorja Nokie za Iberski polotok.

Alberto Matrone je magister telekomunikacij in prenosa podatkov ter magister upravljanja in implementacije strategije. Matrone je poročen in oče treh otrok.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki