marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Več kot pol milijarde mobilnikov vsebuje Flash Lite Player


15.04.2008
Objavil: Marko Likar

Pri Adobe Systems so najavili, da je v prometu več kot 500 milijonov mobilnih naprav z Flash Lite Player aplikacijo. Dotična aplikacija je v prejšnjem letu zabeležila več kot 150 odstotno rast in je implementirana v večino aktualnih naprav in je v uporabi pri vseh največjih proizvajalcih mobilnikov.

Prav tako je Adobe najavil, da so podpisali pogodbo z Microsoftom o uporabi Flash Lite Player aplikacije v vse naprave z Windows Mobile operacijskim sistemom.

Al Ramadan, predsednik oddelka Adobe Mobile je dejal: ''Več kot pol milijarde mobilnih naprav ima v tem trenutku implementiran Flash Lite Player, kar je že zavidljiva številka, vsekakor pa ostaja naš cilj to številko še povečati. Podpis pogodbe z Microsoftom nam bo omogočil prav to, prav tako nam odpira nove možnosti implementacije ostalih Adobe aplikacij, poznanih iz Windows operacijskega sistema na domačem računalniku.''

Vsi največji proizvajalci mobilnih naprav, kot so LG, Motorola, Nokia, Samsung, SonyEricsson ter ostali, implementirajo Flash Lite Player v svoje izdelke. Aktualni izdelki, ki vsebujejo najnovejši Flash Lite Player 3 so Nokia N95, Nokia N96, Sony Ericsson serija C ter naprave na tujih trgih, npr. NTT DoCoMo 905i.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki