marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

Adidas predstavil aplikacijo Vamos Leo

Deli z ostalimi

14.06.2014
Objavil: Dare Gliha

Z namenom, da nogometni navdušenci ne bi zamudili prav ničesar, kar se bo z Leom Messijem dogajalo na Svetovnem prvenstvu v Braziliji, je adidas predstavil brezplačno mobilno aplikacijo Vamos Leo. Gre za najbolj obsežno aplikacijo v realnem času, ki pokriva prav vse trenutke, ki so povezani z udeležbo argentinskega super zvezdnika na prvenstvu.

Aplikacija vsebuje številne ekskluzivne informacij o argentinskem kapetanu, vključno z odštevanjem do pričetka tekem argentinske reprezentance in s skupkom vseh uradnih novic o dobitniku štirih zlatih žog. Aplikacija obenem vsebuje tudi zavihek, ki uporabniku v realnem času omogoča dostop do zbirke vseh razprav o Messiju, ki tekom prvenstva potekajo na družbenih omrežjih. Poleg tega, da sledijo novicam, pa se lahko nogometni navdušenci tudi sami aktivno vključijo v razprave o enem najboljših nogometašev na svetu. Preko aplikacije bodo Messijevi oboževalci v realnem času prejemali tudi fotografije, ki jih bodo med tekmami posneli fotografi Messijeve ekipe. Te pa bodo lahko tudi nemudoma uredili z različnimi filtri in dodatki ter jih prek družbenih omrežji delili s svojimi prijatelji ter tako dodali svoj osebni pečat velikim nogometnim trenutkom.

Aplikacija Vamos Leo je brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store. Nogometni zanesenjaki se tako lahko z vsem dogajanjem seznanijo še pred prvo tekmo Argentine, ki se bo jutri, 15. junija pomerila z reprezentanco Bosne in Hercegovine. Vsi, ki si bodo aplikacijo naložili, pa bodo sodelovali tudi v žrebu za privlačne nagrade, med katerimi so celo vstopnice za ogled finalne tekme svetovnega prvenstva.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki