marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Digital Imaging Systems (DIS) predstavil 9 MP fotoaparat za mobilne telefone

Deli z ostalimi

04.10.2008
Objavil: Sašo Mlakar

Digital Imaging Systems je najavil razpoložljivost svojega novega fotografskega modula za mobilne telefone z ločljivostjo kar 9 MP. Nov modul z imenom DIS6931 ponuja samodejno ostrenje, visoko kvalitetne leče, mehansko zaklopko …

»Želeli smo ohraniti naše vodstvo v kvaliteti digitalnih foto modulov za mobilne telefone in ustvariti nove priložnosti izdelovalcem mobilnih telefonov. Z zelo hitrim samodejnim ostrenjem, najhitrejšim časom med pritiskom sprožilca in dejanskim slikanjem in odlično kvaliteto slik smo v dobrem položaju pri združevanju srednjega razreda digitalnih fotoaparatov z mobilnimi napravami,« je dejal Roland Pudelko, vodja družbe Digital Imaging Systems.

Navaden uporabniški vmesnik ponuja veliko nadgradnej med različnimi DIS foto moduli, kot je višja ločljivost ali optično približevanje slike. Zelo hitro samodejno ostrenje, pod 300 ms in hiter čas, ki poteče med pritiskom na sprožilec in dejanskim zajemom slike, pod 200 ms je primerljiv s srednjim razredom digitalnih fotoaparatov in omogoča slikanje hitro premikajočih objektov, kot so recimo športni dogodki.

Modul premore najvišjo ločljivost slik 3488 × 2616 slikovnih točk, na voljo pa so že prvi testni moduli, serijska proizvodnja pa je načrtovana za zadnje četrtletje tega leta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki