marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

800-odstotna rast Ovi Trgovine

Deli z ostalimi

06.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Ovi Trgovina zabeleži do pet milijonov prenosov aplikacij dnevno, kar je skoraj osemkrat več kot pred letom dni. V zadnjih dveh mesecih je bilo več kot 35 odstotkov vseh prenosov iz Ovi Trgovine izvedenih na mobilnih telefonih Serije 40.

Na svetu je 175 milijonov uporabnikov, ki aktivno uporabljajo storitve Nokia. Večina med njimi uporablja tudi storitve Ovi. Na globalni ravni je mejnik enega milijona prenosov iz Ovi Trgovine preseglo že 158 razvijalcev iz 41 držav.

V Ovi Trgovini lahko uporabniki dostopajo tudi do več kot petsto lokalnih aplikacij iz jadranske regije. Z vzpostavljanjem stimulativnega okolja za lokalno razvijalsko skupnost in s spodbujanjem lokalnih razvijalcev k razvoju aplikacij za operacijska sistema Symbian in S40 ter telefone Nokia s sistemom Windows Phone bo število lokalnih aplikacij v Ovi Trgovini v prihodnje še naraščalo.

V začetnem obdobju je preoblikovana Ovi Trgovina na razpolago za telefone Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 in Nokia C6-01, kar je tudi že prispevalo k povečanju števila prenosov. Poleg tega bodo uporabniki, ki bodo v obdobju od 20. maja do 31. julija 2011 kupili novo Nokio N8, Nokio E7, Nokio C6-01 ali Nokio C7 ob nakupu prejeli darilo 20 brezplačnih iger. Na svoj novi pametni telefon jih bodo lahko prenesli iz Ovi Trgovine, med njimi pa bodo tudi igre Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons in Rally Master Pro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki