marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

800-odstotna rast Ovi Trgovine

Deli z ostalimi

06.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Ovi Trgovina zabeleži do pet milijonov prenosov aplikacij dnevno, kar je skoraj osemkrat več kot pred letom dni. V zadnjih dveh mesecih je bilo več kot 35 odstotkov vseh prenosov iz Ovi Trgovine izvedenih na mobilnih telefonih Serije 40.

Na svetu je 175 milijonov uporabnikov, ki aktivno uporabljajo storitve Nokia. Večina med njimi uporablja tudi storitve Ovi. Na globalni ravni je mejnik enega milijona prenosov iz Ovi Trgovine preseglo že 158 razvijalcev iz 41 držav.

V Ovi Trgovini lahko uporabniki dostopajo tudi do več kot petsto lokalnih aplikacij iz jadranske regije. Z vzpostavljanjem stimulativnega okolja za lokalno razvijalsko skupnost in s spodbujanjem lokalnih razvijalcev k razvoju aplikacij za operacijska sistema Symbian in S40 ter telefone Nokia s sistemom Windows Phone bo število lokalnih aplikacij v Ovi Trgovini v prihodnje še naraščalo.

V začetnem obdobju je preoblikovana Ovi Trgovina na razpolago za telefone Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7 in Nokia C6-01, kar je tudi že prispevalo k povečanju števila prenosov. Poleg tega bodo uporabniki, ki bodo v obdobju od 20. maja do 31. julija 2011 kupili novo Nokio N8, Nokio E7, Nokio C6-01 ali Nokio C7 ob nakupu prejeli darilo 20 brezplačnih iger. Na svoj novi pametni telefon jih bodo lahko prenesli iz Ovi Trgovine, med njimi pa bodo tudi igre Angry Birds Rio, Angry Birds Seasons in Rally Master Pro.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki