marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Žur z razlogom, donacija z namenom

Deli z ostalimi
Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom

28.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je v soboto, 27. avgusta, mladim podaril zabavo na prostem in jih spodbujal k dobrodelnosti. Na zabavi se je zbralo več kot 10.000 obiskovalcev. Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev.

Uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela lahko prek SMS-ov darujejo Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Po zgledu najbolj privlačnih svetovnih metropol je končno tudi Ljubljana dobila zabavo v osrednjem mestnem parku. Na Žuru z razlogom z DJ Umekom se je v soboto, 27. avgusta, v parku Tivoli zabavala množica mladih in mladih po srcu, ki je napolnila Jakopičevo sprehajališče in s plesom obudila nekdanjo mestno promenado. Donacijo je z udeležbo na prireditvi podprlo več kot 10.000 ljudi iz vse Slovenije in tudi iz tujine.

Si.mobil – Vodafone je udeležence in simpatizerje želel spodbuditi, da v zameno za brezplačno zabavo in promocijska darila tudi sami naredijo nekaj za druge in po svojih zmožnostih prispevajo Ustanovi Mali vitez, pobudi usmerjeni v pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Mali vitezi so na prireditvi sprejemali donacije mladih in jim v zahvalo podarili silikonske zapestnice. DJ Umek, slovenski didžej, ki se uvršča v sam svetovni vrh ustvarjalcev elektronske glasbe, se je v ta namen odpovedal honorarju in se predstavil v svoji najboljši izdaji.

Si.mobil – Vodafone je predstavnikom ustanove predal donacijo v vrednosti 2 milijonov tolarjev. Podporo mladim, ozdravljenim od raka, lahko prek SMS-ov še vedno izrazijo vsi uporabniki Si.mobil – Vodafone in Mobitela. Z vsakim poslanim SMS-om s ključno besedo VITEZ na 1919 uporabniki darujejo 230 tolarjev Ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka. Si.mobil – Vodafone in Mobitel se v dobrodelni namen odrekata vsem prihodkom od tako poslanih sporočil. SMS donacija za Ustanovo Mali vitez bo potekala do 20. septembra 2005.

Prireditev je izvedla krovna organizacija za promocijo kulture elektronske plesne glasbe Explicit Musick. Poletni Žur z razlogom je bila že druga taka prireditev, ki jo je organiziral Si.mobil – Vodafone.

albumfotografije
Si.mobil - Vodafone - Žur z razlogom, donacija z namenom
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki