marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Korejski proizvajalec mobilnikov načrtuje prodajo tudi v Evropi

Deli z ostalimi

26.08.2005
Objavil: Mitja Zupančič

Južnokorejski proizvajalec mobilnih aparatov, VK Corp zatrjuje, da so podpisali sporazum z globalnim distributerjem digitalnih mobilnih naprav Avenir Telecomom, za eksluzivno dobavo svojih cenovno ugodnih mobilnih naprav, kot je npr. VK530.

V pogodbi je zapisana dobava 700.000 naprav, v vrednosti 105 milijonov dolarjev, kar znaša 28 % dohodka v preteklem letu. Vendar ta pogodba zaenkrat predstavlja minimalno naročilo, tako, da naj bi korejska družba kasneje prejela še eno, večje naročilo svojih izdelkov.

Avenir Telecom je eno večjih družb v Franciji, ki so lansko leto zabeležili prodajo v znesku okoli 642 milijonov dolarjev, ostajajo pa aktivni v sedmih evropskih državah, kot je npr. Francija. Poleg tega se je družba, ki tudi kotira na francoski borzi pojavila tudi na romunskih in poljskih trgih, kjer so se preko raznoličnosti trga tudi finančno utrdili.

Z njihovim vstopom na francoski trg, si je družba VK Corp zagotovila dobro osnovo za uspešno širjenje v Evropi.

Kim Jeong-seok, direktor prodaje, ki je prispeval tudi k uspešnemu podpisu pogodbe, pravi: "VK530, ki ga bo naša družba dobavila po pogodbi, je model, ki ima dokazano uspešno prodajo. Je najbolj prodajan model v Angliji preko njihovega operaterja Vodafone, tako da pričakujemo veliko tudi od francoskih potrošnikov. VK700 in VK800 bosta vključno z VK530 zelo popularna na trgu, predvsem zaradi njunih kvalitet, funkcij in seveda cene napram ostalim mobilnikom."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki