marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Si.mobil - Vodafone predstavlja osveženi Orto Smart - MMS-i po 10 SIT

Deli z ostalimi
Si.mobil - Vodafone

22.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Mladim med 15 in 27 letom je sedaj pri Si.mobil - Vodafonu na voljo osveženi naročniški paket Orto Smart, ki prinaša MMS-e po promocijski ceni 10 tolarjev.

Vsi njegovi uporabniki se v omrežju Si.mobil - Vodafone pogovarjajo za 5 tolarjev na minuto, pošiljajo SMS-e za 5 tolarjev in z Opcijo Mobilni kličejo Mobitelove in Debitelove uporabnike za 22 tolarjev. Mladi uporabniki so deležni najnižje mesečne naročnine in lahko izbirajo med novimi privlačnimi telefoni.

Osveženi naročniški paket Orto Smart vsem novim in obstoječim Si.mobilovim uporabnikom, ki bodo do 15. novembra 2005 sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev, omogoča pošiljanje MMS-ov po posebni promocijski ceni 10 tolarjev, in to vse do 31. decembra 2005. Uporabniki bodo za vsak poslan MMS plačali enako ceno tako doma kot v tujini, in to brez kakršnih koli dodatnih stroškov in ne glede na velikost sporočila.

Naročniški paket Orto Smart odlikujejo številne že dobro poznane prednosti, kot so pogovori v omrežju Si.mobil - Vodafone za 5 tolarjev na minuto, klici v omrežje Mobitela in Debitela za 22 tolarjev z Opcijo mobilni, najnižja mesečna naročnina, ki se v skupini Partner bonus zniža še za dodatnih 20 odstotkov. Ugodna cena SMS-ov, to je 5 tolarjev za vsako poslano sporočilo, mladim občutno poceni priljubljeno tekstovno komunikacijo. Tovrsten način sporočanja bodo sedaj lahko popestrili še s sliko, melodijo ali videom, in to le za 10 tolarjev za vsak poslan MMS.

V ponudbi Orto Smart se predstavljajo tudi novi telefoni. Po posebej ugodnih cenah 10.000 tolarjev sta na voljo Vodafone live! telefona Nokia 6020 in Sony Ericsson K700i, novinec v ponudbi pa je tudi Nokia 5140i. Uporabniki Orto Smart bodo lahko izbirali tudi med ostalimi telefoni v redni ponudbi. Orto Smart je najbolj priljubljen paket med uporabniki Si.mobil - Vodafone. Številne prednosti, ki ga delajo najugodnejšega, so med mladimi tako dobro sprejete, da gre ponudba že sama od ust do ust.

fotografije
Si.mobil - Vodafone
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki