marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Sestal se je novi nadzorni svet Mobitela

Deli z ostalimi
Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi

22.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Na ustanovni seji se je sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, kot namestnik predsednika pa dr. Miro Rozman.

V petek se je na ustanovni seji sestal novi nadzorni svet družbe Mobitel, ki je bil na skupščini družbe imenovan meseca julija. Člani nadzornega sveta so izvolili predsednika in namestnika predsednika nadzornega sveta družbe Mobitel. Kot predsednik nadzornega sveta je bil izvoljen Libor Vončina, predsednik uprave Telekoma Slovenije. Namestnik predsednika nadzornega sveta pa je postal dr. Miro Rozman. Ostali člani nadzornega sveta družbe Mobitel so dr. Žiga Turk ter predstavnika zaposlenih Ana Metelko in Miro Zupančič. Na današnji ustanovni seji je bila opravljena tudi primopredaja med nadzornim svetom v stari in novi zasedbi.

fotografije
Mobitelova poslovna stavba na Vojkovi
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki