marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Debitelova nova storitev - Debispomin

Deli z ostalimi
Debitel - storitev Debispomin

04.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Pri Debitelu so pričeli s trženjem nove storitve Debispomin. Le-ta omogoča daljinsko shranjevanje, sinhronizacijo in urejanje osebnega telefonskega imenika, osebnega koledarja, beležk in opravil ter obnovitev v primeru kraje, izgube, okvare ali zamenjave mobilnika.

Uporabniki Debispomina lahko podatke iz svojega mobilnika varno shranjujejo v podatkovno skladišče na spletu, jih urejajo iz računalnika prek spletnega vmesnika, sinhronizirajo s podatki na istem mobilniku ali prenašajo na drug mobilnik. Ker komunikacija med mobilnikom in podatkovnim skladiščem poteka prek mobilnega omrežja, ne potrebujejo dodatnih priključkov in povezav.

Za uporabo storitve Debispomin potrebujete:

  • ustrezen mobilnik z odjemalcem SyncML in funkcijo prenosa podatkov (GSM/GPRS/UMTS)
  • dostop do interneta iz računalnika (za urejanje svojih podatkov)
  • vključeno storitev Debispomin

Prednosti storitve Debispomin

  • varno shranjevanje imenika, koledarja, beležk in opravil iz mobilnika v podatkovno skladišče na spletu
  • preprosta nastavitev in uporaba
  • na voljo samo pri Debitelu

Za Debitelove naročnike je v promocijskem obdobju storitev brezplačna.
Uporabnikov strošek je samo paketni prenos ob sinhronizaciji podatkov.

Vse dodatne informacije dobite v Debitelovem Centru za odnose z naročniki po telefonu 041 400 100, na njihovi spletni strani www.debitel.si in pri nekaterih Debitelovih pooblaščenih posrednikih.

fotografije
Debitel - storitev Debispomin
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki