marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

članki

Debitelova nova storitev - Debispomin

Deli z ostalimi
Debitel - storitev Debispomin

04.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Pri Debitelu so pričeli s trženjem nove storitve Debispomin. Le-ta omogoča daljinsko shranjevanje, sinhronizacijo in urejanje osebnega telefonskega imenika, osebnega koledarja, beležk in opravil ter obnovitev v primeru kraje, izgube, okvare ali zamenjave mobilnika.

Uporabniki Debispomina lahko podatke iz svojega mobilnika varno shranjujejo v podatkovno skladišče na spletu, jih urejajo iz računalnika prek spletnega vmesnika, sinhronizirajo s podatki na istem mobilniku ali prenašajo na drug mobilnik. Ker komunikacija med mobilnikom in podatkovnim skladiščem poteka prek mobilnega omrežja, ne potrebujejo dodatnih priključkov in povezav.

Za uporabo storitve Debispomin potrebujete:

  • ustrezen mobilnik z odjemalcem SyncML in funkcijo prenosa podatkov (GSM/GPRS/UMTS)
  • dostop do interneta iz računalnika (za urejanje svojih podatkov)
  • vključeno storitev Debispomin

Prednosti storitve Debispomin

  • varno shranjevanje imenika, koledarja, beležk in opravil iz mobilnika v podatkovno skladišče na spletu
  • preprosta nastavitev in uporaba
  • na voljo samo pri Debitelu

Za Debitelove naročnike je v promocijskem obdobju storitev brezplačna.
Uporabnikov strošek je samo paketni prenos ob sinhronizaciji podatkov.

Vse dodatne informacije dobite v Debitelovem Centru za odnose z naročniki po telefonu 041 400 100, na njihovi spletni strani www.debitel.si in pri nekaterih Debitelovih pooblaščenih posrednikih.

fotografije
Debitel - storitev Debispomin
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki