marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

Debitelova nova storitev - Debispomin

Deli z ostalimi
Debitel - storitev Debispomin

04.08.2005
Objavil: Thomas Bergant

Pri Debitelu so pričeli s trženjem nove storitve Debispomin. Le-ta omogoča daljinsko shranjevanje, sinhronizacijo in urejanje osebnega telefonskega imenika, osebnega koledarja, beležk in opravil ter obnovitev v primeru kraje, izgube, okvare ali zamenjave mobilnika.

Uporabniki Debispomina lahko podatke iz svojega mobilnika varno shranjujejo v podatkovno skladišče na spletu, jih urejajo iz računalnika prek spletnega vmesnika, sinhronizirajo s podatki na istem mobilniku ali prenašajo na drug mobilnik. Ker komunikacija med mobilnikom in podatkovnim skladiščem poteka prek mobilnega omrežja, ne potrebujejo dodatnih priključkov in povezav.

Za uporabo storitve Debispomin potrebujete:

  • ustrezen mobilnik z odjemalcem SyncML in funkcijo prenosa podatkov (GSM/GPRS/UMTS)
  • dostop do interneta iz računalnika (za urejanje svojih podatkov)
  • vključeno storitev Debispomin

Prednosti storitve Debispomin

  • varno shranjevanje imenika, koledarja, beležk in opravil iz mobilnika v podatkovno skladišče na spletu
  • preprosta nastavitev in uporaba
  • na voljo samo pri Debitelu

Za Debitelove naročnike je v promocijskem obdobju storitev brezplačna.
Uporabnikov strošek je samo paketni prenos ob sinhronizaciji podatkov.

Vse dodatne informacije dobite v Debitelovem Centru za odnose z naročniki po telefonu 041 400 100, na njihovi spletni strani www.debitel.si in pri nekaterih Debitelovih pooblaščenih posrednikih.

fotografije
Debitel - storitev Debispomin
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki