marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokiin mobilni TV-upravljalnik

Deli z ostalimi

11.03.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Finski proizvajalec telekomunikacijske opreme Nokia je napovedala skorajšnji izid mobilnega TV-daljinskega upravljalnika, ki bo omogočal sprejem televizijske slike v živo na mobilnih telefonih. Nokia je v ta projekt zakorakala skupaj z mnogimi partnerji, kot so na primer Digita Oy, Elisa Oyj (ELI1V.HE), MTV Oy, Nelonen Oy, TeliaSonera AB (TLSN.SK).

Celotno tehnologijo ter televizijske storitve je nekaj časa testiralo okoli 500 uporabnikov na področju Helsinkov.

Redki izbranci mobilnih operaterjev Sonera ter Elisa lahko gledajo televizijski program v živo, enako velja za radijske programe. V te namene so testni uporabniki prejeli nokie 7710 ter posebno napravico, ki omogoča sprejem slike in zvoka v živo na omenjem mobilnem telefonu. Mobilni telefon je opremljen tudi z direktno povezavo s svetovnim spletom, kar omogoča pregled dodatnih informacij o TV-programih, športnih dogodkih in še čem.

Testni uporabniki imajo trenutno dostop do glasbenega programa MTV, YLE ter Nelonen in še nekaj drugih mednarodnih programov. Testiranje bodo nadaljevali do 20. junija letos.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki