marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia 6680: najboljša v svojem razredu


20.05.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Slikovni pametni telefon Nokia 6680 je po raziskavi Strategy Analytics najboljši telefon v svojem razredu. Advanced Wireless Laboratory (AWL) iz Londona in Milana sta primerjala in ocenila štiri vodilne mobilne telefone, ki podpirajo tehnologijo tretje generacije (3G).

Vsi štirje mobilni telefoni so bili ocenjeni v štirih kategorijah: video funkcije, uporabniški vmesnik, zaslon in zunanja oblika/stil. Telefon Nokia 6680 je prejel najvišje ocene v kar dveh kategorijah, in sicer za zaslon in zunanjo obliko, medtem ko je delil najvišji rezultat v kategoriji za uporabniški vmesnik. Posebno visok rezultat je Nokia 6680 dosegla prav v kategoriji zunanje oblike, saj je kar 98 odstotkov vprašanih za najlepše oblikovanega izbralo prav ta mobilnik, vprašani pa so bili posebej navdušeni tudi na svetlostjo, jasnostjo in ločljivostjo zaslona.

V kategoriji uporabniškega vmesnika so vprašani najbolj hvalili, »logičnost in enostavno uporabo« sistema menijev, Nokia 6680 pa je dobila najvišjo oceno tudi pri nastavljanju in uporabljanju bližnjic in zanimivi uporabi kamere, ki se aktivira z odpiranjem pokrovčka.

Ocene mobilnika Nokia 6680 dokazujejo, da je ta telefon mojstrovina, ki združuje najnovejše tehnologije z enostavno uporabo in elegantnim oblikovanjem. S funkcijami pametnega telefona, organizatorjem, pretakanjem videa, spletnim brskalnikom, elektronsko pošto in kompleksno ponudbo storitev 3G je Nokia 6680 popolno in elegantno orodje za delo in prosti čas.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki