marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

GPRS gostovanje na Hrvaškem 55 odstotkov cenejše


25.06.2005
Objavil: Thomas Bergant

Vsi Mobitelovi naročniki in uporabniki sistema Mobi bodo lahko letos med dopustovanjem na Hrvaškem deležni 55 odstotnega popusta pri uporabi GPRS. Ponudba velja do konca avgusta letošnjega leta.

Vse, kar je potrebno storiti za to, da boste lahko ceneje brskali po spletnih straneh ali elektronski pošti preko mobilnika, je to, da se med bivanjem na Hrvaškem prijavite v omrežje T-Mobile (bivši Cronet).

Poleg znižane cene GPRS gostovanja pa imajo pri Hrvaškem operaterju mobilne telefonije T-Mobile še dodatne ugodnosti za slovenske uporabnike, ki bodo poletne počitnice preživeli na Hrvaškem: posebno, znižano tarifo za pošiljanje SMS in MMS sporočil ("SMS in MMS Happy Hours"); posebno številko (1555) za hiter dostop do turističnih informacij 24 ur na dan; atraktivno SMS nagradno igro ter že omenjeni popust za GPRS roaming za Mobitelove uporabnike v hrvaškem T-Mobile omrežju.

T-Mobile je letos pripravil posebne ugodnosti za slovenske uporabnike mobilnih storitev, ki se bodo v poletnih mesecih odločili preživeti počitnice na Hrvaškem in bodo gostovali v omrežju T-Mobile Hrvaška. Uporabniki bodo tako od 1. junija do 31. avgusta, vsak dan med 17. in 19. uro (takrat bo veljala znižana tarifa "SMS in MMS Happy Hours"), pošiljali SMS in MMS sporočila iz hrvaškega T-Mobile omrežja za 50 odstotkov ceneje.

Tudi letos prvi hrvaški operater T-Mobile vsem turistom na Hrvaškem omogoča storitev Tourist Mobile Info - z enostavnim klicem na številko 1555 lahko uporabniki dobijo vse pomembne turistične informacije: podatke o stanju na cestah; vremensko napoved; informacije o hotelskih in zasebnih nastanitvah ter nastanitvah v kampih med bivanjem na Hrvaškem; vozne rede letal, vlakov, avtobusov in trajektov; informacije o turističnih infotočkah, nacionalnih parkih in restavracijah; informacije o zabavnih, športnih in kulturnih dogodkih ter vse podatke o storitvah T-Mobile. Nova storitev v ponudbi so informacije za jadralce, ki lahko pokličejo 1555 in dobijo vse informacije o vremenu na morju, marinah in servisnih delavnicah. Informacije so dostopne v hrvaškem, angleškem, italijanskem in nemškem jeziku.

Poleg tega se lahko vsi slovenski turisti, ki bodo v obdobju od 1. junija do 31. avgusta 2005 pošiljali SMS sporočila iz hrvaškega omrežja T-Mobile, lahko potegujejo za bogato nagrado T-Mobile-ove SMS nagradne igre: križarjenje po jadranskem morju v letu 2006. Uporabnikom se ni treba posebej prijaviti za sodelovanje, že s prvim poslanim SMS sporočilom se lahko potegujejo za nagrado, z vsakim naslednjim SMS sporočilom pa so možnosti za dobitek večje. Uporabnik, ki bo skozi celotno poletje poslal največ SMS sporočil, bo prejel glavno nagrado – križarjenje po jadranskem morju.

Storitev T-Mobile "Home Short Code" omogoča vsem slovenskim uporabnikom na Hrvaškem dostop do glasovne pošte ali centra za pomoč uporabnikom z uporabo kratkih kod, enako kot je to mogoče v njihovem omrežju v Sloveniji.

Prav tako bodo slovenski uporabniki lahko brskali po internetu in pregledovali elektronsko pošto z uporabo GPRS roaminga ter uporabljali storitve UMTS.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki