marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Sejem Sodobna elektronika 2004

Deli z ostalimi

07.10.2004
Objavil: Thomas Bergant

Sejem elektronike, 51. mednarodni sejem industrijske in uporabniške elektronike, vključno z mobilno in multimedijsko tehnologijmo, je pred nekaj dnevi odprl svoja vrata.

Na približno 2.500 kvadratnih metrov neto razstavnih površin približno 160 razstavljavcev iz 18 držav širokemu krogu obiskovalcev predstavlja novosti profesionalne elektronike, telekomunikacij, sestavnih delov in komponent, merilne elektronike, vire električne energije, najsodobnejšo pisarniško avtomatizacijo ter zabavno elektroniko. Sejem bo odprt do vključno petka, 8. oktobra, vsak dan od 9.30 do 18. ure.

Kot je že v navadi, se je na ekipa tudi letos podala na ogled sejma, seveda le tistega dela, ki je za nas zanimiv. Že ko smo prispeli na sejem, je bilo vse skupaj videti bolj prazno kot prejšnja leta. Ne vem, ali smo izbrali ravno tak dan, da je bilo ljudi bolj malo, ali pa je sejem na splošno bolj slabo obiskan. Sicer se je mnenje rahlo spremenilo, ko smo vstopili v halo, kjer razstavljajo podjetja, ki nas najbolj zanimajo - operaterji in proizvajalci mobilnikov.

Na Nokiinem razstavnem prostoru se je kar trlo ljudi, predvsem mladine. Največ novosti smo našli ravno na tem razstavnem prostoru. Poleg mobilnikov, ki so že v prodaji, so nam pokazali kar nekaj novosti, ki so bile nedavno predstavljene. Tudi na razstavnem prostoru Sony Ericssona smo lahko preskusili in poslikali novosti. Ostali proizvajalci mobilnikov pa niso bili prisotni ali pa jih nismo našli. Od slovenskih mobilnih operaterjev smo opazili le Mobitel in Debitel.

albumfotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki