marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Sejem Sodobna elektronika 2004

Deli z ostalimi

07.10.2004
Objavil: Thomas Bergant

Sejem elektronike, 51. mednarodni sejem industrijske in uporabniške elektronike, vključno z mobilno in multimedijsko tehnologijmo, je pred nekaj dnevi odprl svoja vrata.

Na približno 2.500 kvadratnih metrov neto razstavnih površin približno 160 razstavljavcev iz 18 držav širokemu krogu obiskovalcev predstavlja novosti profesionalne elektronike, telekomunikacij, sestavnih delov in komponent, merilne elektronike, vire električne energije, najsodobnejšo pisarniško avtomatizacijo ter zabavno elektroniko. Sejem bo odprt do vključno petka, 8. oktobra, vsak dan od 9.30 do 18. ure.

Kot je že v navadi, se je na ekipa tudi letos podala na ogled sejma, seveda le tistega dela, ki je za nas zanimiv. Že ko smo prispeli na sejem, je bilo vse skupaj videti bolj prazno kot prejšnja leta. Ne vem, ali smo izbrali ravno tak dan, da je bilo ljudi bolj malo, ali pa je sejem na splošno bolj slabo obiskan. Sicer se je mnenje rahlo spremenilo, ko smo vstopili v halo, kjer razstavljajo podjetja, ki nas najbolj zanimajo - operaterji in proizvajalci mobilnikov.

Na Nokiinem razstavnem prostoru se je kar trlo ljudi, predvsem mladine. Največ novosti smo našli ravno na tem razstavnem prostoru. Poleg mobilnikov, ki so že v prodaji, so nam pokazali kar nekaj novosti, ki so bile nedavno predstavljene. Tudi na razstavnem prostoru Sony Ericssona smo lahko preskusili in poslikali novosti. Ostali proizvajalci mobilnikov pa niso bili prisotni ali pa jih nismo našli. Od slovenskih mobilnih operaterjev smo opazili le Mobitel in Debitel.

albumfotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki