marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Prenovljeni Vodafone live!


13.05.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone uvaja brezplačno surfanje ter pregledno zaračunavanje vsebin na Vodafone live!. V prenovljeni obliki se predstavlja uporabnikom še bolj prijazen spletni izgled portala. Ljubiteljem Formule 1 in Ferrarija so na voljo nove privlačne vsebine, odraslim uporabnikom pa še več erotike.

Namesto klasičnega čakalnega tona lahko svoje prijatelje presenetijo z melodijo ali zvočnim efektom – s storitvijo Predigra. V osveženi ponudbi so na izbiro tudi novi, portalu posebej prilagojeni telefoni. Vodafone live! je v Sloveniji že dodobra zaživel.

Brezplačno surfanje in pregledno zaračunavanje

Vodafone live!, najuspešnejša mobilna storitev na svetu, je slovenskim uporabnikom mobilne telefonije sedaj še bolj dostopna. Si.mobil – Vodafone namreč uvaja brezplačno surfanje na portalu Vodafone live!. Uporabniki bodo lahko svobodno raziskovali mobilni svet in pri tem prihranili strošek uporabe GPRS povezave. Brezplačno surfanje po portalu velja za povezovanje preko GPRS-a v Sloveniji (v tujini se obračunava po veljavnem ceniku za gostovanja) vse do 31. avgusta in ga bodo deležni tako naročniki kot tudi Halo uporabniki.
Si.mobil – Vodafone hkrati omogoča tudi pregledno zaračunavanje vsebin, kot je navada pri uveljavljenih svetovnih mobilnih operaterjih. To pomeni, da uporabnik natančno ve, koliko plača za izbrano vsebino in kaj je brezplačno. Uporabnik portala Vodafone live! bo plačal samo vsebino, ki jo želi kupiti, medtem ko bo povezovanje, iskanje, nalaganje ali samo raziskovanje portala brezplačno. Določene doslej brezplačne vsebine, kot so dnevne novice, vremenske in prometne informacije ipd., se bodo odslej zaračunavale. Še vedno bo možen brezplačen 15-minutni ogled teh posameznih vsebin, za udobnejše prebiranje pa se bo uporabnik na izbrano vsebino lahko naročil (tedenska ali mesečna naročnina ter informator, ki sproti obvešča o svežih informacijah).

Si.mobil – Vodafone tako kot edini slovenski mobilni operater omogoča popolno transparentnost pri uporabi mobilnih vsebin in prinaša občutno nižje stroški uporabe podatkovnih storitev in vsebin na portalu. Si.mobil - Vodafone s tem dokazuje, da je najugodnejši ponudnik mobilne telefonije v Sloveniji, saj uporabnikom nudi vrhunske globalne storitve in produkte po najugodnejših cenah.

Nova podoba

Prenovljena podoba portala prinaša udobnejše poglabljanje v vsebine na Vodafone live!. Spletni izgled portala uporabnikom omogoča prijaznejše surfanje, saj je pot do iskanih vsebin sedaj krajša. Bolj informativna je že vstopna stran portala, kjer so poleg že znanih vsebinskih ikon prikazane tudi povezave na izbrane vsebine. Poleg tega se na vstopni strani nahaja dovršen iskalnik, ki skrajša pot do želenih vsebin na portalu. Do izbranih vsebin bodo sedaj uporabniki hitreje dostopali tudi zaradi izboljšane platforme portala, ki omogoča hitrejše surfanje.

Hitre in vroče vsebine

Vodafone live! nudi aktualne dnevne novice, športne, prometne in vremenske informacije, zanimive vsebine za preživljanje prostega časa in uporabne mobilne storitve, kot je Hitra vstopnica.

Med obiskovalci portala so bile vedno med najbolj priljubljenimi vsebinami vroče erotične zgodbe in zapeljive slike deklet najprestižnejših svetovnih ponudnikov, kot sta Vivid in Private.

Ljubitelji Formule 1 lahko na portalu ažurno spremljajo tekme, rezultate in prebirajo številne zanimive informacije. Še posebej dobro je poskrbljeno za vse navijače Ferrarije, ki so jim odslej na voljo tudi posebne igre, melodije in slike o eni izmed najuspešnejših ekip v Formuli 1.

Uporabniki svoje prijatelje, ki jih pokličejo na mobilni telefon, lahko presenetijo s Predigro. To je storitev, ki kličočemu namesto čakalnega tona predvaja še vroče melodije ali zvočne efekte. Predigro lahko kupijo na portalu Vodafone live! za 300 tolarjev. Uporabnik si jo lahko nastavi, zamenja in uporabi neštetokrat, saj mu Predigra ne bo potekla. Predigra je dosegljiva v rubriki Melodije, kjer se nahaja tudi nova lestvica Vodafone live!. Lestvico bodo s svojimi nakupi oblikovali uporabniki sami, poleg tega pa bodo za izbrane melodije lahko tudi glasovali prek sporočil SMS ali na portalu samem. V tej rubriki bodo odslej obiskovalci lahko tudi oddali svoje predloge melodij, ki jih želijo slišati na svojem telefonu.

Doživetje telefona

Za popolno doživetje Vodafone live! poskrbijo portalu posebej prilagojeni telefoni. V osveženi ponudbi Si.mobil – Vodafone ekskluzivno predstavlja tri tovrstne Vodafone live! telefone: Sharp GX15 (že za 10.000 SIT), Nokia 6020 (že za 20.000 SIT), ki podpira tudi hiter prenos podatkov preko EDGE-a, in novinec na slovenskem trgu Sony Ericsson K300i (že za 5.000 SIT); vsem je skupno, da za ugodno ceno nudijo izjemno funkcionalnost. Po še ugodnejši ceni je dosegljiv zmogljivi Sharp GX30i (že za 40.000 SIT). V bogati ponudbi telefonov so na voljo tudi ostali mobilniki, ki omogočajo uporabo portala Vodafone live!, kot je na primer nova Nokia 3230 (že za 45.000 SIT).

Vodafone live! zaživel tudi v Sloveniji

Vodafone live! je med slovenskimi uporabniki že dobro prepoznan in tudi obiskan. V desetih mesecih delovanja ga je obiskalo že 80% vseh uporabnikov, ki s svojim telefonom lahko dostopajo do te globalne storitve. Uporabniki najpogosteje obiščejo rubrike Igre, Melodije in slike, zelo radi pa si ogledajo tudi erotične vsebine. Uporaba portala je vse od njegovega začetka strmo naraščala. Vodafone live! uporabniki so tako v desetem mesecu delovanja na svoje telefone naložili kar 270% več iger, 210% več slik in 130% več melodij ter poslali skoraj dvakrat več MMS sporočil kot v prvem mesecu obstoja. V tem času se je tudi število uporabnikov GPRS-a povečalo za petkrat.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki