marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

3G iPhone samo v Evropi?

Deli z ostalimi

06.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Bodo evropski privrženci trenutno zelo aktualnega iPhona dobili več, kot Američani pri nakupu omenjene naprave? Sodeč po govoricah, se pri Applu dogovarjajo z operaterji Vodafone, T-Mobile Nemčija in Carphone Warhouse za dobavo 3G različice iPhone-a za evropski trg.

Vse to pa še ni bilo uradno potrjeno s strani Californijskega Appla, vendar naslednji teden naj bi zadele postale malo bolj jasne, ko naj bi pri Applu podali tudi uradno izjavo. Govori se tudi, da naj bi družba Orange zaradi cenzuriranja funkcij telefona izgubila sodelovanje z Applom.

Zanimiva pa je tudi izjava Stevea Jobsa, ki je zatrdil, da bi morebitni 3G standard v mobilniku izžel baterijo. Sedaj, ko so pri AT&T pohitrili omrežje bo američanom verjetno odsotnost 3G še bolj ugajala. Evropejci pa se bodo pač sprijaznili z večjo porabo baterije, ke je po prvih ugotovitvah že tako slabša kot navaja proizvajalec.

Govori pa se še, da naj bi v Evropi imeli veliko boljši načrt cen, kot v Ameriki.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki