marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Yahoo! postaja mobilen na pametnih telefonih Nokia


Yahoo na mobilcu

30.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Nokia, ki je vodilna na področju mobilnih komunikacij, in Yahoo!, številka ena na področju svetovnega spleta, bosta milijonom uporabnikov pametnih telefonov ponudila mobilne informacije, zabavo in vse ostalo, kar ponuja spletna stran Yahoo!

Komunikacijske storitve Yahoo!, kot je spletna pošta, zabava, melodije zvonjenja, ozadja in igre ter iskalnik Yahoo! bodo postali mobilni in bodo na voljo uporabnikom telefonov Nokia, ki temeljijo na platformi serije 60.

Ključni cilj Nokie je mobilni dostop do informacij, novic, zabave in neprestane povezave s svetom kjerkoli in kadarkoli. Nova možnost, ki sta jo ponudila Nokia in Yahoo!, je velik korak k popolnoma mobilnemu življenjskemu stilu. Ker postaja sodobno življenje vedno bolj osredotočeno na mobilne komunikacije, je nova pridobitev še toliko bolj dobrodošla.

Nokia je prva med proizvajalci mobilnih telefonov na osnovi operacijskega sistema Symbian, ki bo svojim uporabnikom ponudila možnosti mobilnega Yahooja na številnih evropskih in azijskih tržiščih, kot so Avstralija, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija, Indonezija, Malezija, Filipini, Španija in Velika Britanija. Prvi mobilniki, ki podpirajo novost, so: Nokia 6680, Nokia 6681 in Nokia 6630. Uporabniki teh telefonov bodo lahko na svoje obstoječe telefone naložili aplikacijo, ki bo omogočala nov mobilni servis v drugi polovici leta 2005.

fotografije
Yahoo na mobilcu
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki