marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Yahoo! postaja mobilen na pametnih telefonih Nokia

Deli z ostalimi
Yahoo na mobilcu

30.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Nokia, ki je vodilna na področju mobilnih komunikacij, in Yahoo!, številka ena na področju svetovnega spleta, bosta milijonom uporabnikov pametnih telefonov ponudila mobilne informacije, zabavo in vse ostalo, kar ponuja spletna stran Yahoo!

Komunikacijske storitve Yahoo!, kot je spletna pošta, zabava, melodije zvonjenja, ozadja in igre ter iskalnik Yahoo! bodo postali mobilni in bodo na voljo uporabnikom telefonov Nokia, ki temeljijo na platformi serije 60.

Ključni cilj Nokie je mobilni dostop do informacij, novic, zabave in neprestane povezave s svetom kjerkoli in kadarkoli. Nova možnost, ki sta jo ponudila Nokia in Yahoo!, je velik korak k popolnoma mobilnemu življenjskemu stilu. Ker postaja sodobno življenje vedno bolj osredotočeno na mobilne komunikacije, je nova pridobitev še toliko bolj dobrodošla.

Nokia je prva med proizvajalci mobilnih telefonov na osnovi operacijskega sistema Symbian, ki bo svojim uporabnikom ponudila možnosti mobilnega Yahooja na številnih evropskih in azijskih tržiščih, kot so Avstralija, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija, Indonezija, Malezija, Filipini, Španija in Velika Britanija. Prvi mobilniki, ki podpirajo novost, so: Nokia 6680, Nokia 6681 in Nokia 6630. Uporabniki teh telefonov bodo lahko na svoje obstoječe telefone naložili aplikacijo, ki bo omogočala nov mobilni servis v drugi polovici leta 2005.

fotografije
Yahoo na mobilcu
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki