marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Skupina Vodafone lansirala storitev "push email"

Deli z ostalimi

22.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Vodafone je včeraj oznanil splavitev storitve "push email", to je storitve, ki omogoča varnen dostop do elektronske pošte, kontaktov ter koledarja v realnem času preko ustrezne mobilne naprave.

Pri Vodafonu so še povedali, da se nova elektronska sporočila, vpisi v koledar ter kontakti samodejno prenesejo na uporabnikovo napravo, prav tako so samodejne vse posodobitve. Kot dodatek pa se lahko uporabnik odloči, da bo prenašal tudi priponke v office formatu, kot je to Microsoft Word, Excell, Powerpoint ter Adobe PDF.

Med začetno fazo bodo uporabnikom na voljo terminali, ki že omogočajo storitev push email, to so Vodafone v1620, Motorola MPx220, Nokia 6630 in Sony Ericsson P910i. Dodatne naprave, ki to storitev podpirajo, bodo predstavljene v prihajajočih mesecih.

Storitev "push email" je trenutno na voljo pri operaterjih Vodafone Germany, Vodafone Greece, Vodafone Italy, SFR France in Elisa Finland. Storitev pa bo do konca leta lansiralo še več operaterjev na Vodafone trgih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki