marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Predigra

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.04.2005
Objavil: Thomas Bergant

Predigra je nova storitev, ki jo ponuja Si.mobil - Vodafone na svojem portalu Vodafone live!. Storitev omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, kličočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Predigra je na voljo tako naročnikom kot tudi Halo uporabnikom za 300 tolarjev.

Uporabnik, ki si želi nastaviti izbrano Predigro, naj se poda na portal Vodafone live!, nato pa med “Melodijami in Slikami” izbere storitev »Predigra«. Predigre so razdeljene v skupine, katerih ime samo uporabniku pove, kakšne melodije se skrivajo v njih. Ko uporabnik kupi novo Predigro, mu sistem ponudi možnost, da jo nastavi kot privzeto melodijo za vse, ki ga kličejo. Sistem ga bo sam vodil skozi proces nakupa in nastavitve. Svojo Predigro si lahko nastavi vsak uporabnik, ki mu mobilni telefon omogoča dostop do wap portala (Vodafone live!).

Vsaka Predigra stane 300 tolarjev. Uporabnik si jo lahko nastavi, zamenja in uporabi neštetokrat, saj mu Predigra ne bo potekla; ko jo enkrat kupi, je njegova za vedno. Uporabnik ima lahko kupljenih več Prediger, aktivna pa je vedno tista, ki jo uporabnik nastavi sam. Če se uporabnik odloči, da Predigre ne želi več uporabljati, se lahko od storitve odjavi; v 24-ih urah se bo kot ton zvonjenja povrnil »standardni« ton. Uporabnik bo lahko namestil katero koli izmed že kupljenih Prediger, ko si bo to spet zaželel.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki