marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Predigra

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.04.2005
Objavil: Thomas Bergant

Predigra je nova storitev, ki jo ponuja Si.mobil - Vodafone na svojem portalu Vodafone live!. Storitev omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, kličočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Predigra je na voljo tako naročnikom kot tudi Halo uporabnikom za 300 tolarjev.

Uporabnik, ki si želi nastaviti izbrano Predigro, naj se poda na portal Vodafone live!, nato pa med “Melodijami in Slikami” izbere storitev »Predigra«. Predigre so razdeljene v skupine, katerih ime samo uporabniku pove, kakšne melodije se skrivajo v njih. Ko uporabnik kupi novo Predigro, mu sistem ponudi možnost, da jo nastavi kot privzeto melodijo za vse, ki ga kličejo. Sistem ga bo sam vodil skozi proces nakupa in nastavitve. Svojo Predigro si lahko nastavi vsak uporabnik, ki mu mobilni telefon omogoča dostop do wap portala (Vodafone live!).

Vsaka Predigra stane 300 tolarjev. Uporabnik si jo lahko nastavi, zamenja in uporabi neštetokrat, saj mu Predigra ne bo potekla; ko jo enkrat kupi, je njegova za vedno. Uporabnik ima lahko kupljenih več Prediger, aktivna pa je vedno tista, ki jo uporabnik nastavi sam. Če se uporabnik odloči, da Predigre ne želi več uporabljati, se lahko od storitve odjavi; v 24-ih urah se bo kot ton zvonjenja povrnil »standardni« ton. Uporabnik bo lahko namestil katero koli izmed že kupljenih Prediger, ko si bo to spet zaželel.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki