marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

Predigra

Deli z ostalimi
Si.mobil

21.04.2005
Objavil: Thomas Bergant

Predigra je nova storitev, ki jo ponuja Si.mobil - Vodafone na svojem portalu Vodafone live!. Storitev omogoča, da se namesto čakalnega tona, ki se pojavlja ob vsakem klicu, kličočemu predvaja glasba ali zvočni efekt po uporabnikovi izbiri. Predigra je na voljo tako naročnikom kot tudi Halo uporabnikom za 300 tolarjev.

Uporabnik, ki si želi nastaviti izbrano Predigro, naj se poda na portal Vodafone live!, nato pa med “Melodijami in Slikami” izbere storitev »Predigra«. Predigre so razdeljene v skupine, katerih ime samo uporabniku pove, kakšne melodije se skrivajo v njih. Ko uporabnik kupi novo Predigro, mu sistem ponudi možnost, da jo nastavi kot privzeto melodijo za vse, ki ga kličejo. Sistem ga bo sam vodil skozi proces nakupa in nastavitve. Svojo Predigro si lahko nastavi vsak uporabnik, ki mu mobilni telefon omogoča dostop do wap portala (Vodafone live!).

Vsaka Predigra stane 300 tolarjev. Uporabnik si jo lahko nastavi, zamenja in uporabi neštetokrat, saj mu Predigra ne bo potekla; ko jo enkrat kupi, je njegova za vedno. Uporabnik ima lahko kupljenih več Prediger, aktivna pa je vedno tista, ki jo uporabnik nastavi sam. Če se uporabnik odloči, da Predigre ne želi več uporabljati, se lahko od storitve odjavi; v 24-ih urah se bo kot ton zvonjenja povrnil »standardni« ton. Uporabnik bo lahko namestil katero koli izmed že kupljenih Prediger, ko si bo to spet zaželel.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki