marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung in Microsoft krepita strateško partnerstvo
23.08.2019

Samsung Electronics je predstavil naslednji korak v svojem dolgoročnem strateškem partnerstvu z Microsoftom, katerega namen je zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo na različnih napravah, aplikacijah in pri različnih storitvah. Z ekskluzivno Microsoftovo integracijo v novi Galaxy Note10 bodo uporabniki lahko enostavno preklapljali med pametnim telefonom in osebnim računalnikom.

slikaSerija Samsung Galaxy Note10 predstavljena tudi v Sloveniji
22.08.2019

Po globalni predstavitvi v New Yorku so bili Samsung Galaxy Note10 in Note10+ pametni telefoni premierno predstavljeni tudi v Sloveniji. Udeleženci dogodka so lahko iz prve roke izvedeli vse o edinstvenih, izjemno zmogljivih napravah, saj je Samsung z Galaxy Note10 in Note10+ ustvaril novo mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

slikaEMUI 10 – uporabniški vmesnik, s pogledom v prihodnost
21.08.2019

Dr. Wang Chenglu, predsednik oddelka programske opreme pri Huawei Consumer Business Group je dejal, da EMUI 10 na pionirski način uporablja porazdeljeno tehnologijo, da zagotovi vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh načinih rabe naprav.

slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

članki

V Nemčiji novi testni center za MMS sporočila

Deli z ostalimi

18.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Da bi zadostili povečevanemu povpraševanju po MMS-ih, je Cetecom v Feldkirchenu splavil drugo testno platformo. Poleg že obstoječe testne rešitve Setcom S-CAT 5020/Agilent 8960 je investiral še v testno orodje, ki ga je pred kratkim predstavilo podjetje Anite.

Nova aplikacija Conformance Toolset (ACT) uporablja Anite SAT-ovo konfiguracijo in omogoča osnovo za testiranje MMS-sporočil, prav tako pa tudi zmožnost naknadnih izboljšav za testiranje brskalnika (WAP). To testiranje je med prvimi, ki bo podpiralo zahteve OMA (Open Mobile Alliance), omogoča pa doseganje zahtevanih funkcionalnosti znotraj MMS ETS (Enabler Test pecification).

Cetecomovi uporabniki imajo tako sedaj dostop do druge testne platforme, ta pa omogoča test vsake implementacije MMS . To pa bo omogočilo, da bodo mobilniki s funkcijo MMS-sporočil dosegali standarde, ki jih postavlja GFC in PTCRB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki