marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

V Nemčiji novi testni center za MMS sporočila

Deli z ostalimi

18.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Da bi zadostili povečevanemu povpraševanju po MMS-ih, je Cetecom v Feldkirchenu splavil drugo testno platformo. Poleg že obstoječe testne rešitve Setcom S-CAT 5020/Agilent 8960 je investiral še v testno orodje, ki ga je pred kratkim predstavilo podjetje Anite.

Nova aplikacija Conformance Toolset (ACT) uporablja Anite SAT-ovo konfiguracijo in omogoča osnovo za testiranje MMS-sporočil, prav tako pa tudi zmožnost naknadnih izboljšav za testiranje brskalnika (WAP). To testiranje je med prvimi, ki bo podpiralo zahteve OMA (Open Mobile Alliance), omogoča pa doseganje zahtevanih funkcionalnosti znotraj MMS ETS (Enabler Test pecification).

Cetecomovi uporabniki imajo tako sedaj dostop do druge testne platforme, ta pa omogoča test vsake implementacije MMS . To pa bo omogočilo, da bodo mobilniki s funkcijo MMS-sporočil dosegali standarde, ki jih postavlja GFC in PTCRB.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki