marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Pogovori med seksom?!

Deli z ostalimi

15.04.2005
Objavil: Dare Gliha

Nova mednarodna raziskava, ki je potekala v petnajstih državah, in v kateri je sodelovalo preko 3.000 ljudi med 15-im in 35-im letom starosti, je pokazala, da se kar 14 odstotkov vprašanih med seksom oglaša na mobilne telefone.

Na začetku je bil cilj raziskave spoznavanje odvisnosti, povezanih z mobilniki, na koncu pa se je pokazalo še mnogo več. Tako je raziskava pokazala, da so regionalne razlike v obnašanju praktično zanemarljive, vsaj glede odnosa posameznikov z njihovim mobilnikom.

Odgovori na določena vprašanja pa so sledeči:

- 78 % vprašanih ima mobilnik vključen več kot 16 ur dnevno,
- 96 % vprašanih ne dviguje neželenih klicev,
- 45 % vprašanih meni, da mobilnik pove o osebi ravno toliko kot avto,
- 38 % vprašanih bi se jih vrnilo domov po pozabljeni mobilnik,
- 52 % vprašanih je mobilnik uporabljalo za "flirtanje",
- 14 % vprašanih se je javilo na klic med seksom,
- 63 % vprašanih ne bi posodilo mobilnika prijatelju čez dan.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki