marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

članki

Jaguar zaplul v mobilne vode

Deli z ostalimi

25.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Motorola ter Jaguar sta najavila skupni produkt pod jaguarjevo blagovno znamko,
to je Jaguar Bluetooth System, nova brezžična rešitev za komunikacijo v vozilu z uporabo bluetooth tehnologije, na voljo pa bo v vseh jaguarjevih vozilih letnika 2005.

Ko jaguarjev lastnik opravi parjenje svojega telefona z novo avtoinštalacijo, lahko prične s pogovori znotraj vozila, brez namestitve telefona na stojalo, kar vozniku omogoča, da telefon vedno nosi v žepu ali torbi. Sistem je za Jaguar izdelala Motorola, naroči pa se lahko v tovarni sami ali pa na pooblaščenem servisu. Sama
inštalacija omogoča vsem združljivim telefonom sinhronizacijo imenika, podatke pa lahko voznik nato pregleduje kar na sami inštalaciji. Še večjo mobilnost pa omogoča vgrajena prepoznava govora, ki omogoča klicanje kontaktov ali prevzem ter končanje klica.

Prav tako se pri dohodnem klicu na zaslonu inštalacije prikaže številka ali ime klicočega, samodejno pa se ob tem še izklopi glasnost avtoradia. Zvok med klicem se predvaja kar preko že vgrajenih zvočnikov, za boljši zvok pa skrbijo motoroline tehnologije za izboljšavo zvoka ter zmanjševanje šuma.

Sama cena kompleta trenutno ni znana, zagotovo pa ne bo nizka.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki