marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Jaguar zaplul v mobilne vode

Deli z ostalimi

25.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Motorola ter Jaguar sta najavila skupni produkt pod jaguarjevo blagovno znamko,
to je Jaguar Bluetooth System, nova brezžična rešitev za komunikacijo v vozilu z uporabo bluetooth tehnologije, na voljo pa bo v vseh jaguarjevih vozilih letnika 2005.

Ko jaguarjev lastnik opravi parjenje svojega telefona z novo avtoinštalacijo, lahko prične s pogovori znotraj vozila, brez namestitve telefona na stojalo, kar vozniku omogoča, da telefon vedno nosi v žepu ali torbi. Sistem je za Jaguar izdelala Motorola, naroči pa se lahko v tovarni sami ali pa na pooblaščenem servisu. Sama
inštalacija omogoča vsem združljivim telefonom sinhronizacijo imenika, podatke pa lahko voznik nato pregleduje kar na sami inštalaciji. Še večjo mobilnost pa omogoča vgrajena prepoznava govora, ki omogoča klicanje kontaktov ali prevzem ter končanje klica.

Prav tako se pri dohodnem klicu na zaslonu inštalacije prikaže številka ali ime klicočega, samodejno pa se ob tem še izklopi glasnost avtoradia. Zvok med klicem se predvaja kar preko že vgrajenih zvočnikov, za boljši zvok pa skrbijo motoroline tehnologije za izboljšavo zvoka ter zmanjševanje šuma.

Sama cena kompleta trenutno ni znana, zagotovo pa ne bo nizka.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki