marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Windows media na nokiinih mobilnikih

Deli z ostalimi

24.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Pri podjetju PacketVideo so sporočili, da bodo prvi na svetu demonstrirali mobilno aplikacijo, ki bo predvajala Microsoft Windows Media avdio in video datoteke na nokiah serije 60.

PacketVideova demonstracija je odraz najave sodelovanja med Microsoftom ter Nokio na letošnjem 3G kongresu v Cannesu. Sodelovanje obsega razvoj in podporo Windows Media Avdio datotekam ter Media Transfer Protocolu (MTP) na nokiinih medijskih mobilniki, prav tako pa tudi podporo MPEG Advanced Audio Coding (AAC) kodeku. PacketVideo tako demonstrira omenjene datoteke na modelih Nokia 6680 ter Nokia 6630, predvajajo pa video ter avdio vsebino pri hitrosti 15 slik na sekundo.

"Sedaj, ko je mobilna multimedija resničnost, je čas za njeno trženje," je dejal dr. James Brailean, predstavnik PacketVidea. "Ko bodo uporabniki videli kvaliteto videa, ki teče na njihovih mobilnikih, kot je to Windows Media na nokiah, bodo želeli tako storitev kot tudi mobilnik, ki to podpira. Pri PacketVideu temu rečemo kar povpraševanje ter ponudba, pri tem pa mi priskrbimo visoko kvalitetne multimedijske vsebine na zahtevo," je še dejal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki