marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Windows media na nokiinih mobilnikih

Deli z ostalimi

24.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Pri podjetju PacketVideo so sporočili, da bodo prvi na svetu demonstrirali mobilno aplikacijo, ki bo predvajala Microsoft Windows Media avdio in video datoteke na nokiah serije 60.

PacketVideova demonstracija je odraz najave sodelovanja med Microsoftom ter Nokio na letošnjem 3G kongresu v Cannesu. Sodelovanje obsega razvoj in podporo Windows Media Avdio datotekam ter Media Transfer Protocolu (MTP) na nokiinih medijskih mobilniki, prav tako pa tudi podporo MPEG Advanced Audio Coding (AAC) kodeku. PacketVideo tako demonstrira omenjene datoteke na modelih Nokia 6680 ter Nokia 6630, predvajajo pa video ter avdio vsebino pri hitrosti 15 slik na sekundo.

"Sedaj, ko je mobilna multimedija resničnost, je čas za njeno trženje," je dejal dr. James Brailean, predstavnik PacketVidea. "Ko bodo uporabniki videli kvaliteto videa, ki teče na njihovih mobilnikih, kot je to Windows Media na nokiah, bodo želeli tako storitev kot tudi mobilnik, ki to podpira. Pri PacketVideu temu rečemo kar povpraševanje ter ponudba, pri tem pa mi priskrbimo visoko kvalitetne multimedijske vsebine na zahtevo," je še dejal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki