marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Planica 2005 na Planetu


15.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici bo tudi letos predstavljeno na Mobitelovem multimedijskemu portalu Planet. Poleg prenosa dogajanja v živo bodo obiskovalcem Planeta na voljo izjave in predstavitve športnikov, fotogalerija s prizorišča dogajanja, aktualne novice in rezultati, predstavitve skakalcev, nagradna igra, ozadja in igre za mobilnike.

Zagotovljena bo tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov prebivalstva Slovenije. Poleg dogajanja v Planici bo potekala tudi dobrodelna akcija.

Mobitelov portal Planet bo vsem športnim navdušencem in ljubiteljem smučarskih poletov zagotovil celostni pregled dogajanja v dolini pod Poncami. Smučarske polete v Planici bo možno v živo spremljati na podprtih mobilnikih, na voljo bodo izjave in predstavitve slovenskih smučarskih skakalcev, ekipa Planeta pa bo zagotovila še tekoče spremljanje rezultatov, pregled aktualnih novic, zanimiva pa je tudi fotogalerija s posnetki letošnjega in lanskega dogajanja v Planici. Poskrbljeno je za vse, ki želijo svoj mobilnik opremiti s tematskimi ozadji zaslona in igrami, obiskovalci Planeta pa lahko do petka, 18. marca, sodelujejo še v nagradni igri, v kateri zmagovalci postanejo lastniki novega mobilnika Siemens. Omenjene informativne in zabavne vsebine z letošnjega svetovnega prvenstva v Planici so zbrane v posebni rubriki Planica 2005 pod sklopoma Novo in Šport. Imetniki mobilnikov UMTS bodo dogodke v Planici lahko na Planetu spremljali v še višji kakovosti prikaza. Pri slovenskem nacionalnem operaterju mobilnih telekomunikacij bodo zagotovili tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov slovenskega prebivalstva.

Podpora športu in dobrodelnim organizacijam

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje že vrsto let podpira mlade perspektivne športnike, med drugimi tudi člane Slovenske smučarske zveze. Kot zlati partner Slovenske nordijske reprezentance se Mobitel zavzema za zimske orle in v okviru tega sponzorira Roka Benkoviča, ki je na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih v Oberstdorfu pometel s konkurenco in postal svetovni prvak.

Družba Mobitel je omogočila tudi SMS donacijo, ki bo potekala poleg dogajanj v Planici med 18. in 20. marcem. Dobrodelne prispevke bodo zbirali Rdeči križ Slovenije, Slovenska karitas in Unicef. Darovalci bodo s sporočilom SMS s ključno besedo NOVIVAL, poslanim na 1919, darovali sredstva pomoči potrebnim v Sloveniji, Darfurju, Bosni in Šri Lanki. Mobitel bo zbrana sredstva v celoti nakazal dobrodelnim organizacijam, v lastnem imenu pa bo prispeval še prihodek od tako poslanih sporočil SMS.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki