marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Planica 2005 na Planetu

Deli z ostalimi
Mobitel

15.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici bo tudi letos predstavljeno na Mobitelovem multimedijskemu portalu Planet. Poleg prenosa dogajanja v živo bodo obiskovalcem Planeta na voljo izjave in predstavitve športnikov, fotogalerija s prizorišča dogajanja, aktualne novice in rezultati, predstavitve skakalcev, nagradna igra, ozadja in igre za mobilnike.

Zagotovljena bo tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov prebivalstva Slovenije. Poleg dogajanja v Planici bo potekala tudi dobrodelna akcija.

Mobitelov portal Planet bo vsem športnim navdušencem in ljubiteljem smučarskih poletov zagotovil celostni pregled dogajanja v dolini pod Poncami. Smučarske polete v Planici bo možno v živo spremljati na podprtih mobilnikih, na voljo bodo izjave in predstavitve slovenskih smučarskih skakalcev, ekipa Planeta pa bo zagotovila še tekoče spremljanje rezultatov, pregled aktualnih novic, zanimiva pa je tudi fotogalerija s posnetki letošnjega in lanskega dogajanja v Planici. Poskrbljeno je za vse, ki želijo svoj mobilnik opremiti s tematskimi ozadji zaslona in igrami, obiskovalci Planeta pa lahko do petka, 18. marca, sodelujejo še v nagradni igri, v kateri zmagovalci postanejo lastniki novega mobilnika Siemens. Omenjene informativne in zabavne vsebine z letošnjega svetovnega prvenstva v Planici so zbrane v posebni rubriki Planica 2005 pod sklopoma Novo in Šport. Imetniki mobilnikov UMTS bodo dogodke v Planici lahko na Planetu spremljali v še višji kakovosti prikaza. Pri slovenskem nacionalnem operaterju mobilnih telekomunikacij bodo zagotovili tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov slovenskega prebivalstva.

Podpora športu in dobrodelnim organizacijam

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje že vrsto let podpira mlade perspektivne športnike, med drugimi tudi člane Slovenske smučarske zveze. Kot zlati partner Slovenske nordijske reprezentance se Mobitel zavzema za zimske orle in v okviru tega sponzorira Roka Benkoviča, ki je na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih v Oberstdorfu pometel s konkurenco in postal svetovni prvak.

Družba Mobitel je omogočila tudi SMS donacijo, ki bo potekala poleg dogajanj v Planici med 18. in 20. marcem. Dobrodelne prispevke bodo zbirali Rdeči križ Slovenije, Slovenska karitas in Unicef. Darovalci bodo s sporočilom SMS s ključno besedo NOVIVAL, poslanim na 1919, darovali sredstva pomoči potrebnim v Sloveniji, Darfurju, Bosni in Šri Lanki. Mobitel bo zbrana sredstva v celoti nakazal dobrodelnim organizacijam, v lastnem imenu pa bo prispeval še prihodek od tako poslanih sporočil SMS.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki