marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Planica 2005 na Planetu

Deli z ostalimi
Mobitel

15.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici bo tudi letos predstavljeno na Mobitelovem multimedijskemu portalu Planet. Poleg prenosa dogajanja v živo bodo obiskovalcem Planeta na voljo izjave in predstavitve športnikov, fotogalerija s prizorišča dogajanja, aktualne novice in rezultati, predstavitve skakalcev, nagradna igra, ozadja in igre za mobilnike.

Zagotovljena bo tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov prebivalstva Slovenije. Poleg dogajanja v Planici bo potekala tudi dobrodelna akcija.

Mobitelov portal Planet bo vsem športnim navdušencem in ljubiteljem smučarskih poletov zagotovil celostni pregled dogajanja v dolini pod Poncami. Smučarske polete v Planici bo možno v živo spremljati na podprtih mobilnikih, na voljo bodo izjave in predstavitve slovenskih smučarskih skakalcev, ekipa Planeta pa bo zagotovila še tekoče spremljanje rezultatov, pregled aktualnih novic, zanimiva pa je tudi fotogalerija s posnetki letošnjega in lanskega dogajanja v Planici. Poskrbljeno je za vse, ki želijo svoj mobilnik opremiti s tematskimi ozadji zaslona in igrami, obiskovalci Planeta pa lahko do petka, 18. marca, sodelujejo še v nagradni igri, v kateri zmagovalci postanejo lastniki novega mobilnika Siemens. Omenjene informativne in zabavne vsebine z letošnjega svetovnega prvenstva v Planici so zbrane v posebni rubriki Planica 2005 pod sklopoma Novo in Šport. Imetniki mobilnikov UMTS bodo dogodke v Planici lahko na Planetu spremljali v še višji kakovosti prikaza. Pri slovenskem nacionalnem operaterju mobilnih telekomunikacij bodo zagotovili tudi pokritost Planice s signalom omrežja Mobitel UMTS, ki pokriva že več kot 60 odstotkov slovenskega prebivalstva.

Podpora športu in dobrodelnim organizacijam

Mobitel kot družbeno odgovorno podjetje že vrsto let podpira mlade perspektivne športnike, med drugimi tudi člane Slovenske smučarske zveze. Kot zlati partner Slovenske nordijske reprezentance se Mobitel zavzema za zimske orle in v okviru tega sponzorira Roka Benkoviča, ki je na svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih v Oberstdorfu pometel s konkurenco in postal svetovni prvak.

Družba Mobitel je omogočila tudi SMS donacijo, ki bo potekala poleg dogajanj v Planici med 18. in 20. marcem. Dobrodelne prispevke bodo zbirali Rdeči križ Slovenije, Slovenska karitas in Unicef. Darovalci bodo s sporočilom SMS s ključno besedo NOVIVAL, poslanim na 1919, darovali sredstva pomoči potrebnim v Sloveniji, Darfurju, Bosni in Šri Lanki. Mobitel bo zbrana sredstva v celoti nakazal dobrodelnim organizacijam, v lastnem imenu pa bo prispeval še prihodek od tako poslanih sporočil SMS.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki