marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Nova storitev - LPP BUS INFO

Deli z ostalimi

09.03.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Danes je začel obratovati sistem za upravljanje z vozili Talktrack, ki prinaša številne prednosti za podjetje in vas, naše potnike. Med njimi je tudi nova storitev LPP BUS INFO, s pomočjo katere boste lahko preko SMS sporočil prejeli informacije o odhodih avtobusov s postajališč mestnega in primestnega potniškega prometa v realnem času.

Uporaba je enostavna, informacije pa boste prejeli v nekaj sekundah. Za navodila in pogoje za uporabo storitve ter druge koristne informacije uporabite povezavo "http://www.jh-lj.si/lpp/lpp_bi.asp", za pa so pripravili tudi posebno brezplačno knjižico z navodili, ki jo boste v prihodnjih dneh našli pri svojem prodajalcu vozovnic (izjema so le Mesečniki).

Osnovna navodila bodo objavljena tudi na postajališčnih tablah, na vse materiale z informacijami o storitvi LPP BUS INFO pa vas bo opozarjal prijazni Smeško.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki