marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Nova storitev - LPP BUS INFO

Deli z ostalimi

09.03.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Danes je začel obratovati sistem za upravljanje z vozili Talktrack, ki prinaša številne prednosti za podjetje in vas, naše potnike. Med njimi je tudi nova storitev LPP BUS INFO, s pomočjo katere boste lahko preko SMS sporočil prejeli informacije o odhodih avtobusov s postajališč mestnega in primestnega potniškega prometa v realnem času.

Uporaba je enostavna, informacije pa boste prejeli v nekaj sekundah. Za navodila in pogoje za uporabo storitve ter druge koristne informacije uporabite povezavo "http://www.jh-lj.si/lpp/lpp_bi.asp", za pa so pripravili tudi posebno brezplačno knjižico z navodili, ki jo boste v prihodnjih dneh našli pri svojem prodajalcu vozovnic (izjema so le Mesečniki).

Osnovna navodila bodo objavljena tudi na postajališčnih tablah, na vse materiale z informacijami o storitvi LPP BUS INFO pa vas bo opozarjal prijazni Smeško.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki