marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Novi Simobilovi podatkovni produkti

Deli z ostalimi
Si.mobil

08.03.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Si.mobil - Vodafone je ponudbo podatkovnih storitev in produktov osvežil z dvema novima, ekskluzivnima produktoma: Vodafone Mobile Connect Card, ki omogoča brezžični prenos podatkov preko EDGE-a s hitrostjodo 236 kbit/s, in BlackBerryTM iz Vodafona, ki predstavlja najbolj preprost in hiter dostop do elektronske pošte.

Novi podatkovni paket Vodafone Mobile Connect Card je strankam ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 9.000 SIT in ob mesečni naročnini 5.000 SIT, ki vključuje brezplačni prenos podatkov v Sloveniji do 500 MB mesečno.

Podatkovni paket BlackBerryTM (model 7230) je v promocijskem obdobju uporabnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 50.000 SIT in mesečni naročnini 5.000 SIT, ki v tem promocijskem obdobju zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa tako v Sloveniji kot v tujini.

Podrobnejše informacije o produktih, ki bosta od srede, 9. marca 2005, na voljo v prodajnih centrih Si.mobil - Vodafone.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki