marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

Novi Simobilovi podatkovni produkti

Deli z ostalimi
Si.mobil

08.03.2005
Objavil: Aleš Tomšič

Si.mobil - Vodafone je ponudbo podatkovnih storitev in produktov osvežil z dvema novima, ekskluzivnima produktoma: Vodafone Mobile Connect Card, ki omogoča brezžični prenos podatkov preko EDGE-a s hitrostjodo 236 kbit/s, in BlackBerryTM iz Vodafona, ki predstavlja najbolj preprost in hiter dostop do elektronske pošte.

Novi podatkovni paket Vodafone Mobile Connect Card je strankam ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 9.000 SIT in ob mesečni naročnini 5.000 SIT, ki vključuje brezplačni prenos podatkov v Sloveniji do 500 MB mesečno.

Podatkovni paket BlackBerryTM (model 7230) je v promocijskem obdobju uporabnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev na voljo za 50.000 SIT in mesečni naročnini 5.000 SIT, ki v tem promocijskem obdobju zajema neomejeno količino podatkovnega prenosa tako v Sloveniji kot v tujini.

Podrobnejše informacije o produktih, ki bosta od srede, 9. marca 2005, na voljo v prodajnih centrih Si.mobil - Vodafone.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki