marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

250.000 uporabnikov Tušmobila

Deli z ostalimi
Tušmobil

25.09.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil od danes uporablja že več kot 250.000 uporabnikov oziroma vsak osmi Slovenec. Nenehna rast uporabnikov je po besedah Tušmobilovcev posledica inovativnih uporabniških storitev, ki združujejo pravo razmerje med količino storitev in ugodno ceno, ter nacionalne pokritosti Slovenije z lastnim, tehnološko sodobnim in do okolja prijaznim mobilnim omrežjem.

V petem letu delovanja je tako Tušmobil le še utrdil svojo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postaja vse pomembnejši igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu.

»Že dalj časa se ponašamo s statusom najhitreje rastočega mobilnega operaterja. Stabilno rastemo tako na segmentu naročnikov kot predplačnikov, ker v ponudbo vnašamo vedno nove storitve, ki v celoti posnemajo uporabnikova pričakovanja glede komuniciranja in stroškov,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Konstantno rast na vseh uporabniških področjih znova ugotavlja tudi državni regulator.

Poleg ponudbe je pomemben adut, ki je pripomogel k rasti, tudi izjemen kakovostni preskok, ki so ga v Tušmobilu naredili z gradnjo lastnega, do okolja najprijaznejšega mobilnega omrežja v Sloveniji z nacionalno pokritostjo. Danes zagotavljajo 98,37 % pokritost prebivalstva z naprednimi tehnologijami, tudi najsodobnejšo 3G+. »Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« še dodajajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki