marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

250.000 uporabnikov Tušmobila

Deli z ostalimi
Tušmobil

25.09.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil od danes uporablja že več kot 250.000 uporabnikov oziroma vsak osmi Slovenec. Nenehna rast uporabnikov je po besedah Tušmobilovcev posledica inovativnih uporabniških storitev, ki združujejo pravo razmerje med količino storitev in ugodno ceno, ter nacionalne pokritosti Slovenije z lastnim, tehnološko sodobnim in do okolja prijaznim mobilnim omrežjem.

V petem letu delovanja je tako Tušmobil le še utrdil svojo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postaja vse pomembnejši igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu.

»Že dalj časa se ponašamo s statusom najhitreje rastočega mobilnega operaterja. Stabilno rastemo tako na segmentu naročnikov kot predplačnikov, ker v ponudbo vnašamo vedno nove storitve, ki v celoti posnemajo uporabnikova pričakovanja glede komuniciranja in stroškov,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Konstantno rast na vseh uporabniških področjih znova ugotavlja tudi državni regulator.

Poleg ponudbe je pomemben adut, ki je pripomogel k rasti, tudi izjemen kakovostni preskok, ki so ga v Tušmobilu naredili z gradnjo lastnega, do okolja najprijaznejšega mobilnega omrežja v Sloveniji z nacionalno pokritostjo. Danes zagotavljajo 98,37 % pokritost prebivalstva z naprednimi tehnologijami, tudi najsodobnejšo 3G+. »Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« še dodajajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki