marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

250.000 uporabnikov Tušmobila

Deli z ostalimi
Tušmobil

25.09.2012
Objavil: Dare Gliha

Tušmobil od danes uporablja že več kot 250.000 uporabnikov oziroma vsak osmi Slovenec. Nenehna rast uporabnikov je po besedah Tušmobilovcev posledica inovativnih uporabniških storitev, ki združujejo pravo razmerje med količino storitev in ugodno ceno, ter nacionalne pokritosti Slovenije z lastnim, tehnološko sodobnim in do okolja prijaznim mobilnim omrežjem.

V petem letu delovanja je tako Tušmobil le še utrdil svojo pozicijo najhitreje rastočega mobilnega operaterja in postaja vse pomembnejši igralec na slovenskem telekomunikacijskem trgu.

»Že dalj časa se ponašamo s statusom najhitreje rastočega mobilnega operaterja. Stabilno rastemo tako na segmentu naročnikov kot predplačnikov, ker v ponudbo vnašamo vedno nove storitve, ki v celoti posnemajo uporabnikova pričakovanja glede komuniciranja in stroškov,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Konstantno rast na vseh uporabniških področjih znova ugotavlja tudi državni regulator.

Poleg ponudbe je pomemben adut, ki je pripomogel k rasti, tudi izjemen kakovostni preskok, ki so ga v Tušmobilu naredili z gradnjo lastnega, do okolja najprijaznejšega mobilnega omrežja v Sloveniji z nacionalno pokritostjo. Danes zagotavljajo 98,37 % pokritost prebivalstva z naprednimi tehnologijami, tudi najsodobnejšo 3G+. »Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« še dodajajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki