marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Nokia predstavila visual radio

Deli z ostalimi

07.03.2005
Objavil: Andrej Bergant

Največja finska komercialna radijska postaja SBS Kiss FM je kot prva radijska postaja na svetu začela predvajati "Visual Radio", digitalno razširjeno radijsko oddajanje.

Kiss FM Visual Radio zagotavlja poslušalcem vizualne informacije o predvajani glasbi in njenih izvajalcih, vključno z informacijami o albumu in datume koncertov. Poslušalec lahko samo s pritiskom na gumb sodeluje v različnih nagradnih tekmovanjih, anketah, pogovorih, kupuje melodije zvonjenja in ozadja za mobilni telefon ali rezervira vstopnice za večerni koncert.

Radio Kiss FM je bilo vedno pionir na svojem področju, vse od uvajanja novih revolucionarnih oddaj do prve spletne strani in klepetalnice za poslušalce, zato ni nič nenavadnega, da je Kiss FM prvi radio, ki bo svojim poslušalcem ponudil 'Visual Radio'. Odgovorni na radiu so prepričani, da bo vizualni radio okrepil vez med radiem in poslušalcem in odprl povsem nove komunikacijske kanale, ki jih omogoča interaktivnost v realnem času. Koncept vizualnega radia je mogoče prilagajati konceptu posamezne radijske postaje.

Novost "Visual Radio" je mogoče spremljati na telefonih Nokia 7710, Nokia 3230 in Nokia 6230i, v prihodnje pa bo Nokia predstavila še več mobilnikov, ki bodo vsebovali aplikacijo, ki podpira to storitev. Nova storitev ponuja popolnoma novo doživetje mobilnega radia poslušalcem, radijskim postajam, glasbeni industriji, oglaševalcem in mobilnim operaterjem.

Vodilna skandinavska in baltska mobilna družba TeliaSonera ponuja vsem svojim uporabnikom, ki imajo primerne telefone, storitev "Visual Radio" brez kakršnekoli prijave ali registracije. Uporabniki lahko do nove storitve dostopajo enostavno prek izbora ustreznega menija v svojem telefonu in ne plačujejo nikakršne mesečne prijavnine, ampak le količino prenesenih podatkov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki