marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Več kot 200.000 registriranih uporabnikov spletnega Planeta


09.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Spletni portal Planet se lahko pohvali z več kot 200.000 registriranimi uporabniki. 200.000. uporabnik je postal Mladen Magovac, ki je srečni zmagovalec nagradne igre in novi lastnik mobitela Motorola V3xx. Tudi mobilni portal Planet postaja vse bolj priljubljen in obiskan. Novost - brezplačno brskanje - je bila odlično sprejeta.

Multimedijski spletni portal Planet je s svojo privlačno ponudbo prepričal že 200.000 uporabnikov, registriranih na njegovih spletnih straneh. Mladen Magovac iz Metlike je 200.000. registrirani uporabnik spletnega Planeta, za nagrado pa je prejel sodoben, zmogljiv mobitel tretje generacije Motorola V3xx.

Multimedijski portal Planet tvorita spletni in mobilni portal Planet, ki se vsebinsko dopolnjujeta. Spletni Planet predstavlja podporo osebnih nastavitev na mobilnem Planetu, saj lahko uporabniki svoj mobilni aparat in mobilni portal prilagodijo svojim željam in potrebam Da bi bila mobilna uporabniška izkušnja še bolj podobna obisku internetnih portalov, se je mobilni Planet septembra letos predstavil v novi podobi. Vsebinsko obogaten ter s pregledno zasnovo omogoča še lažji in hitrejši dostop do želenih vsebin, najpomembnejšo novost pa predstavlja brezplačno brskanje po mobilnem portalu Planet, ki je v Mobitelovem omrežju na voljo vsem Mobitelovim uporabnikom pri dostopu prek povezave GPRS/UMTS. Novost je dobro vplivala na priljubljenost mobilnega Planeta. Vsak mesec ga redno obiskuje že 200.000 uporabnikov, skupno število vseh, ki so ga obiskali, pa bo kmalu doseglo milijon.

Multimedijski portal Planet ponuja uporabnikom širok in pester nabor informativnih, uporabnih, zanimivih ter zabavnih vsebin in storitev v obliki teksta, slik, zvoka in videa. Do multimedijskega portala Planet lahko uporabniki dostopajo prek mobitelov, dlančnikov (www.planet.si/pda) in prek spleta (www.planet.si), prikaz portala pa se prilagaja zmogljivostim posameznega modela mobilnika.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki