marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Antivirusni program za Nokio 9500 in 9300

Deli z ostalimi

03.03.2005
Objavil: Dare Gliha

Zadnje dni smo priča novicam o ranljivosti operacijskega sistema Symbian, zadnji izmed odkritih in že odpravljenih virusov je bil trojanski konj Skulls.

Ravno zaradi poplave le-teh so pri podjetju FB-4 predstavili nov antivirusni program Virus Guard, ki bo deloval na nokiinem komunikatorju 9500 in prihajajočem pametnem telefonu Nokia 9300.

Virus Guard je program, odobren s strani Symbiana, ki deluje na platforah serije 60 ter UIQ. Aplikacija nadzira delovanje telefona v realnem času, posodobitve pa prejema popolnoma brezžično preko brezžičnega omrežja podjetja FB-4. Virus Guard bo tako v novih telefonih že prednaložen na priloženo spominsko kartico. Vendar pa bo zaenkrat ta rešitev na voljo samo preko luže v začetku prihodnjega leta. Verjetno pa ni daleč dan, ko bomo na vseh pametnih mobilnih telefonih primorani uporabiti antivirusne programe za njihovo brezhibno delovanje.

Brezplačno preizkusno različico programa Virus Guard si lahko presnamemo s spletne strani podjetja FB-4.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki