marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

100 dni mobilnega interneta za 20 evrov

Deli z ostalimi
Telekom

19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije predstavlja prenovljeno ponudbo Instant Internet Dan na dan, namenjeno vsem, ki internetni dostop potrebujejo le občasno. Ta z novim imenom Predplačniški mobilni internet poleg spremenjene podobe prinaša vrsto privlačnih novosti, s katerimi je mobilni internet za uporabnike še bolj dostopen in udoben.

Predplačniški mobilni internet uporabnikom nudi dva različna paketa. Prvi vsebuje SIM-kartico z možnostjo celodnevne uporabe interneta in stane 9,90 evra, drugi pa poleg omenjenega vsebuje tudi mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Gre za prvi predplačniški paket z MiFi-napravo, ki omogoča internetni dostop desetim uporabnikom istočasno, in sicer prek prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Zanj bodo uporabniki odšteli 79 evrov.

Novi paketi Predplačniškega mobilnega interneta pa prinašajo tudi nove, še bolj ugodne možnosti zakupa prenosa podatkov. Tako imajo sedaj uporabniki celodnevno uporabo interneta na voljo že za 2 evra. Poleg tega lahko izbirajo med še dvema novima časovnima zakupoma prenosa podatkov po izjemno ugodni ceni. Cena za časovni zakup 30 dni znaša 10 evrov, medtem ko je za kar 100 dni uporabe interneta treba odšteti le 20 evrov. Po porabi vključene količine prenosa podatkov se uveljavi princip pravične uporabe, kar pomeni, da se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika.

Poleg tega Predplačniški mobilni internet omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil SMS v omrežju Mobitel ter upravljanja računa Predplačniški mobilni internet prek SMS-sporočil. Cena poslanega sporočila SMS znaša 0,08763 evra, medtem ko so sistemski SMS-i za upravljanje z računom, poslani na številko 1917, brezplačni.

Omenjene novosti veljajo za obstoječe uporabnike Instant Internet Dan na dan in nove uporabnike Predplačniškega mobilnega interneta. Vsi dosedanji uporabniki paketov Instant Internet Dan na dan lahko zakupljene količine nemoteno uporabljajo še naprej, skladno s spremenjenim, zanje še bolj ugodnim obračunom. Navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki