marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

članki

100 dni mobilnega interneta za 20 evrov

Deli z ostalimi
Telekom

19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije predstavlja prenovljeno ponudbo Instant Internet Dan na dan, namenjeno vsem, ki internetni dostop potrebujejo le občasno. Ta z novim imenom Predplačniški mobilni internet poleg spremenjene podobe prinaša vrsto privlačnih novosti, s katerimi je mobilni internet za uporabnike še bolj dostopen in udoben.

Predplačniški mobilni internet uporabnikom nudi dva različna paketa. Prvi vsebuje SIM-kartico z možnostjo celodnevne uporabe interneta in stane 9,90 evra, drugi pa poleg omenjenega vsebuje tudi mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Gre za prvi predplačniški paket z MiFi-napravo, ki omogoča internetni dostop desetim uporabnikom istočasno, in sicer prek prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Zanj bodo uporabniki odšteli 79 evrov.

Novi paketi Predplačniškega mobilnega interneta pa prinašajo tudi nove, še bolj ugodne možnosti zakupa prenosa podatkov. Tako imajo sedaj uporabniki celodnevno uporabo interneta na voljo že za 2 evra. Poleg tega lahko izbirajo med še dvema novima časovnima zakupoma prenosa podatkov po izjemno ugodni ceni. Cena za časovni zakup 30 dni znaša 10 evrov, medtem ko je za kar 100 dni uporabe interneta treba odšteti le 20 evrov. Po porabi vključene količine prenosa podatkov se uveljavi princip pravične uporabe, kar pomeni, da se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika.

Poleg tega Predplačniški mobilni internet omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil SMS v omrežju Mobitel ter upravljanja računa Predplačniški mobilni internet prek SMS-sporočil. Cena poslanega sporočila SMS znaša 0,08763 evra, medtem ko so sistemski SMS-i za upravljanje z računom, poslani na številko 1917, brezplačni.

Omenjene novosti veljajo za obstoječe uporabnike Instant Internet Dan na dan in nove uporabnike Predplačniškega mobilnega interneta. Vsi dosedanji uporabniki paketov Instant Internet Dan na dan lahko zakupljene količine nemoteno uporabljajo še naprej, skladno s spremenjenim, zanje še bolj ugodnim obračunom. Navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki