marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNovo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje
22.11.2019

Ta teden je deset organizacij ustanovilo globalno pobudo, imenovano Koalicija proti programski opremi za zalezovanje (angl. Coalition Against Stalkerware). Namen koalicije je zaščita uporabnikov pred programsko opremo, ki je namenjena zalezovanju.

slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

članki

100 dni mobilnega interneta za 20 evrov

Deli z ostalimi
Telekom

19.06.2013
Objavil: Dare Gliha

Telekom Slovenije predstavlja prenovljeno ponudbo Instant Internet Dan na dan, namenjeno vsem, ki internetni dostop potrebujejo le občasno. Ta z novim imenom Predplačniški mobilni internet poleg spremenjene podobe prinaša vrsto privlačnih novosti, s katerimi je mobilni internet za uporabnike še bolj dostopen in udoben.

Predplačniški mobilni internet uporabnikom nudi dva različna paketa. Prvi vsebuje SIM-kartico z možnostjo celodnevne uporabe interneta in stane 9,90 evra, drugi pa poleg omenjenega vsebuje tudi mobilno dostopno točko ZTE MF60 uFi. Gre za prvi predplačniški paket z MiFi-napravo, ki omogoča internetni dostop desetim uporabnikom istočasno, in sicer prek prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Zanj bodo uporabniki odšteli 79 evrov.

Novi paketi Predplačniškega mobilnega interneta pa prinašajo tudi nove, še bolj ugodne možnosti zakupa prenosa podatkov. Tako imajo sedaj uporabniki celodnevno uporabo interneta na voljo že za 2 evra. Poleg tega lahko izbirajo med še dvema novima časovnima zakupoma prenosa podatkov po izjemno ugodni ceni. Cena za časovni zakup 30 dni znaša 10 evrov, medtem ko je za kar 100 dni uporabe interneta treba odšteti le 20 evrov. Po porabi vključene količine prenosa podatkov se uveljavi princip pravične uporabe, kar pomeni, da se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri do uporabnika in 64 kbit/s v smeri od uporabnika.

Poleg tega Predplačniški mobilni internet omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil SMS v omrežju Mobitel ter upravljanja računa Predplačniški mobilni internet prek SMS-sporočil. Cena poslanega sporočila SMS znaša 0,08763 evra, medtem ko so sistemski SMS-i za upravljanje z računom, poslani na številko 1917, brezplačni.

Omenjene novosti veljajo za obstoječe uporabnike Instant Internet Dan na dan in nove uporabnike Predplačniškega mobilnega interneta. Vsi dosedanji uporabniki paketov Instant Internet Dan na dan lahko zakupljene količine nemoteno uporabljajo še naprej, skladno s spremenjenim, zanje še bolj ugodnim obračunom. Navedene cene vključujejo DDV.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki