marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

10. oktobra prvi dogodek prenovljene Microsoftove NT konference 2014

Deli z ostalimi

19.09.2013
Objavil: Dare Gliha

V četrtek, 10. oktobra, bo v Ljubljani potekal prvi dogodek Microsoftove NT konference 2014, osrednje slovenske tehnološke prireditve. NT konferenca je največja slovenska tehnološka konferenca, na kateri se IT-strokovnjaki in razvijalci seznanjajo z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi na področju informacijskih tehnologij.

Na prvem dogodku bo na voljo šest celodnevnih poglobljenih seminarjev, na katerih bodo poleg Kathleen Dollard, ki sodi med najbolj priznane strokovnjake za tehnologije C# na svetu, sodelovalo tudi šest slovenskih strokovnjakov z nazivom »Microsoft Most Valuable Professional«. Udeleženci se bodo seznanili z operacijskim sistemom Windows 8.1 ter z izdelki Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 in Visual Studio 2013, ki bodo uradno premiero doživeli le dober teden kasneje. Hkrati bo posebne pozornosti deležna tudi načrtovana ukinitev podpore (varnostnih posodobitev) za sistem Windows XP in zbirko Office 2003 ter kaj ta mejnik, ki se bo zgodil aprila naslednje leto, pomeni za slovenska podjetja, administratorje in tudi končne uporabnike.

Robert Trnovec, generalni direktor slovenskega Microsofta:
»Do konca letošnjega leta bomo pri Microsoftu predstavili številne nove izdelke. Prihajajo zelo pomembna posodobitev Windows 8.1, ki bo z intuitivnim uporabniškim vmesnikom ponudila še izboljšano izkušnjo na vseh napravah, ter pomembne nove različice naših strežniških, upravljavskih in razvijalskih rešitev. Prvi dogodek prenovljene NT konference je zato odlična priložnost, da se slovenski strokovnjaki kar najbolje pripravijo na te novosti, ki so temelj naše tehnološke prihodnosti.«

Prvi dogodek NT konference 2014
Prenovljeno Microsoftovo NT konferenco prvič sestavljajo trije dogodki, in sicer dva enodnevna (10. oktober 2013 in 21. januar 2014) ter en dvodneven (9.–10. april 2014). Z razporeditvijo dogajanja skozi leto bodo udeleženci lažje načrtovali udeležbo in uspešneje sledili vse hitrejšemu tehnološkemu razvoju.

»Udeležencem bomo 10. oktobra ponudili dva sklopa vsebin. Za IT-strokovnjake pripravljamo dva odlična seminarja; prvi bo namenjen temeljiti pripravi na Windows Server 2012 R2, drugi pa tistim strokovnjakom, ki upravljajo velike sisteme in jih zanima avtomatizacija. Prav tako smo poskrbeli za zanimive vsebine za razvijalce, ki se bodo lahko podrobno seznanili z okoljem Visual Studio 2013 in razvojem aplikacij za Windows 8.1. Na željo naših partnerjev pa bomo organizirali tudi posebno delavnico o infrastrukturi kot storitvi Windows Azure,« je program prvega dogodka predstavil Martin Pregl, programski vodja NT konference 2014.

Seminarji za IT-strokovnjake:
• Windows Server 2012 R2: temeljna infrastruktura za srednje velika in mala podjetja
• Moderna infrastruktura za velika podjetja: System Center 2012 R2 in optimizacija Windows Server 2012 R2
• Konec ali novi začetek: dokončna ukinitev podpore sistemoma Windows XP in Office 2003

Seminarji za razvijalce:
• Gradnja spletnih aplikacij
• Razvoj za namizne odjemalce
• Razvijalsko orodje Microsoft Visual Studio 2013

Poglobljene seminarje z ravnjo zahtevnosti 300 oziroma 400 bodo spremljala Microsoftova šolanja za partnerje »Fit za IT«, posebna delavnica IT Camp o infrastrukturi kot storitvi Windows Azure ter vsebine za izobraževalni sektor.

Prijave
Udeleženci se lahko na NT konferenco 2014 prijavijo na spletni strani www.ntk.si. Predčasna prijava zagotavlja ugodnejšo ceno, študentje pa imajo možnost nakupa kotizacij s 50-odstotnim popustom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki