marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

10 let Mobi ponudbe

Deli z ostalimi
Mobitel

27.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Mobitelova predplačniška ponudba Mobi praznuje 10-letnico. Takrat je Mobitel uvedel novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike.

»Mobi ponudba se je med uporabniki uveljavila s svojo kakovostjo, pestrostjo, cenovno dostopnostjo in vrsto dodatnih storitev. Zato ne preseneča, da je po vseh teh letih še vedno uspešna in privlačna za vse generacije.

Družba Mobitel si bo tudi v prihodnje prizadevala predplačniškim uporabnikom ponuditi vedno nove in dodatne storitve. Da je temu tako, dokazuje tudi najnovejša Mobi ponudba, ki zopet prinaša vrsto novih ugodnosti,« je ob jubilejni obletnici poudaril Danilo Tomšič, direktor prodaje pri Mobitelu.

Okrogli jubilej bo pospremila nova Mobi ponudba dveh novih Mobipaketov in Mobitelefonov. Hkrati pa Mobiuporabnike čaka presenečenje: nova ugodnost Bonus polnjenje.

Tako so ob jubileju pri družbi pripravili štiri MOBI pakete s telefoni:

 • Sony Ericsson S500i za ceno 99,00 € - ekskluzivni model v omejenem številu
 • Nokia 5000 za ceno 89,00 € brez SIM kartice
 • Samsung SGH-C260za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja, vendar brez SIM kartice
 • Nokia 1680 classic za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja
 • fotografije
  Ni dodatnih fotografij.
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki