marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

10 let Mobi ponudbe

Deli z ostalimi
Mobitel

27.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Mobitelova predplačniška ponudba Mobi praznuje 10-letnico. Takrat je Mobitel uvedel novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike.

»Mobi ponudba se je med uporabniki uveljavila s svojo kakovostjo, pestrostjo, cenovno dostopnostjo in vrsto dodatnih storitev. Zato ne preseneča, da je po vseh teh letih še vedno uspešna in privlačna za vse generacije.

Družba Mobitel si bo tudi v prihodnje prizadevala predplačniškim uporabnikom ponuditi vedno nove in dodatne storitve. Da je temu tako, dokazuje tudi najnovejša Mobi ponudba, ki zopet prinaša vrsto novih ugodnosti,« je ob jubilejni obletnici poudaril Danilo Tomšič, direktor prodaje pri Mobitelu.

Okrogli jubilej bo pospremila nova Mobi ponudba dveh novih Mobipaketov in Mobitelefonov. Hkrati pa Mobiuporabnike čaka presenečenje: nova ugodnost Bonus polnjenje.

Tako so ob jubileju pri družbi pripravili štiri MOBI pakete s telefoni:

 • Sony Ericsson S500i za ceno 99,00 € - ekskluzivni model v omejenem številu
 • Nokia 5000 za ceno 89,00 € brez SIM kartice
 • Samsung SGH-C260za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja, vendar brez SIM kartice
 • Nokia 1680 classic za ceno 49,00 € in možnostjo Bonus polnjenja
 • fotografije
  Ni dodatnih fotografij.
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki