marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

10. decembra prihaja Oppo N1

Deli z ostalimi

06.12.2013
Objavil: Mitja Zupančič

Ime Oppo je verjetno bolj poznano razvijalcem in ljubiteljem modifikacij Android operacijskega sistema. Novi Oppo N1 je precej zanimiva reč, ki bo kmalu na voljo.

Oppo N1 je mobilnik z vrtljivo kamero, Snapdragon 600 čipovjem in nekaj dodatnimi bonbončki. A to niti ni namen mobilnika. Soustvarjalec programske opreme je namreč Steve Kondik - eden izmed glavnih razvijalcev pri izjemno priljubljenih cyanogen romih.

Ena izmed boljših lastnosti N1 je ravno izjemna prilagodljivost operacijskega sistema. Prednaložena je njihova različica Androida 4.2.2 z Oppo Color uporabniškim vmesnikom, a če vam ta ne leži, si preprosto naložite optimiziran cyanogen rom.

Mobilnik je na Kitajskem že na voljo, v Evropi pa bo uradno 10. 12. 2013. O točnem številu držav še ni podatka, naroči se ga pa lahko kar v njihovi spletni trgovini. Cene v Evropi se bodo gibale okoli 450 evrov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki